– Jeg var ekstremt tydelig overfor den eldre garde i pausen – ØIF Arendal

– Jeg var ekstremt tydelig overfor den eldre garde i pausen

Hovedtrener André Jørgensen Hofstøl var ikke nådig med laget sitt i pausepraten.

André Jørgensen Hofstøl var ikke fornøyd med spillerne sine i pausen. Søndagens pauseprat ga resultater.

-Før kampen var vi enig om å vise oss fra en bedre side enn mot Fjellhammer. Så gjør vi det motsatte og lar Nærbø ta initiativet. Jeg krevde at de etablerte spillerne måtte ta ansvar og gjøre noe med kampbildet, sier Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no rett etter kampslutt.

Eldre garde
Hvis man ser bort fra Kristijan Jurisics enestående omgang, var det lite som fungerte etter den gode starten og 7-3 på tavla. Derfra og ut overtok Nærbø initiativet og gikk til pause med 13-11.
– Hvem ba du ta ansvar?
– Paulsen, Matic, Børm, Rammel og Jakobsen. De svarte på utfordringen og tok det ansvaret de skal ta i slike kamper som dette. Disse gutta har vært ute en vinternatt før og det blir ingen festaftener uten hverdagsfester som dette. For Nærbø løper og spiller med hjertet hele kampen. Da må vi opp noen hakk, for vi kan ikke forvente at Jurisic leverer på dette nivået han gjorde idag, fastslår Jørgensen Hofstøl.
Sondre Paulsen bidro sterkt begge veier, Lars Jacobsen satt inn fem mål, Matic leverte som vanlig assister på løpende bånn og Børm med sin tilstedeværelse. Kaptein Kristian Rammel leverte solide taklinger bakover.

21 redninger
Men, den som sto – bokstavelig talt – mest frem, var kampens lirare, Kristijan Jurisic. For det var liten tvil om at Jurisics 21 offisielle redninger ble avgjørende i kveldens kamp.
– Han sto en ekstremt god kamp. Vi bør vinne med slike prestasjoner bakerst, smiler ØIF-sjefen.
– Og du var aldri stresset før hvilen?
– Nei, jeg bare ventet på når førsteomgangen skulle blåses av, slik at vi fikk justert og trykket på de riktige knappene i pausepraten. Det var svakt før pause og godkjent i andre omgang, avslutter Jørgensen Hofstøl.

Seieren sørget for at ØIF Arendal klatret opp på 2.plass på tabellen med 15 poeng, ett poeng foran Leif Gautestads Runar. Runar har en kamp mindre spilt enn ØIF Arendal. Elverum leder med 20 poeng.