Fantomomgang av Jurisic – ligger likevel under – ØIF Arendal

Fantomomgang av Jurisic – ligger likevel under

Kristijan Jurisic har levert en fantomomgang i Sparebanken Sør Amfi, men Nærbø ligger foran med to til pause.

Kristijan Jurisic var stor i førsteomgang mot Nærbø. Andre omgang ser du på Direktesport – om du allerede ikke er ringside i Sparebanken Sør Amfi.

For det var liten tvil om at Kristian Jurisic var nullstilt og matchklar etter torsdagens cupfest i Lørenskoghallen. Jurisic reddet Nærbøs tre første forsøk i kampen og satt standarden for hvordan han hadde tenkt å ha det i Sparebanken Sør Amfi i kveld. Selv om det delvis klabbet i det offensive spillet, ledet ØIF Arendal 7-4 etter 12 minutters spill. Da hadde Jurisic tatt halvparten av gjestenes skuddforsøk, men det som de fleste i hallen antakelig lurte mest på var om Jørg William Fiala Gjermundnes skade. Han hinket av banen etter få minutter, løp litt på sidelinja men gikk så i garderoben. Da han kom ut igjen satt han seg på benken med genseren på. Dermed måtte André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza disponere mannskapet på nytt. Fra før er som kjent både Laurits Rannekleiv, Herman Thysted og sist uke også Magnus Søndenå (vond skulder) på skadelista. Eirik Heia Pedersen er ikke tilgjengelig i kveldens kamp.

Dog, Nærbø kjempet seg inn i kampen og etter halvspilt omgang sto det 7-6 på tavla. Etter tjue minutter sto det 8-8 – takket være Jurisic redninger. Han holdt nærmest alene ØIF Arendal inne i kampen. Da Adrian G. Evensen satt inn 10-10 målet løftet taket seg, men jærbuene utnyttet ØIF Arendals feil i angrepsspillet og brukte tempovåpenet for alt det var verdt i første omgang. Nærbø leder 13-11 til pause.

Andreomgang ser du på Direktesport om du ikke sitter ringside i hallen.