SØNDENÅ: – Jeg håper å rekke cupfinalen – ØIF Arendal

SØNDENÅ: – Jeg håper å rekke cupfinalen

MR-bilder viser at en scene i Magnus Søndenås høyre skulder er halvveis avrevet, noe som betyr at han blir ute av spill i 4-6 uker.

– Utrolig kjedelig, men det positive er at det ikke er kastarmen som er skadet, sier venstrehendte Søndenå til oifarendal.no mens han trener styrke og alternativt i Sparebanken Sør Amfi.

Krasj
Skaden oppstod på trening dagen før semifinalen mot Fjellhammer forrige uke. Søndenå regelrett krasjet med lagkamerat Kristoffer Pedersen.
– Jeg kjente ikke skaden med engang, men det ble raskt verre og verre og siden uvanlig vondt. MR-bilder viser at en av scene er delvis avrevet, forklarer Søndenå.
Årsaken til at Søndenå ser det positive med at det er «riktig skulder», er at han tidligere i karrieren var ute av spill i et halvt års tid etter at venstre skulder ble skadet.
– Det betyr at jeg fortsatt kan kaste med skuddarmen. Når jeg blir klarert for spill, vil skuddarmen være skarp. Nå må jeg trene tålmodig og følge opplegget vårt medisinske team har lagt for meg, sier han og sikter til duoen Ron Astrup og fysisk trener Hans Olav Uldal.

Cupfinale
Høyrebacken, som er ØIF Arendals toppscorer i Rema 1000-ligaen, er krystallklar på at cupfinalen 29. desember spilles med ham selv i kamptroppen.
– Håpet er at jeg blir klar til cupfinalen, men det mest kjipe akkurat nå er at jeg går glipp av mange spennende, gøyale og tøffe matcher de neste ukene. Dette er en strek i regningen, men slikt skjer. Jeg får bidra med mitt inn i gruppa, sier Søndenå som er blitt utnevnt til quiz-master fremover.

God opptrening, Magnus!