MATIC:- Jeg pustet som en fisk gjennom hele kampen – ØIF Arendal

MATIC:- Jeg pustet som en fisk gjennom hele kampen

Mario Matic var dypt savnet mot Nærbø i midtuka grunnet corona-sykdom. I kveld var han tilbake med et brak, dog tungpustet.

Haldens Hannes Nystrøm og Mario Matic i passiar midtveis i andre omgang.

– Utrolig deilig å ta denne hjem. Vi revansjerte oss etter tapet der borte i høst, men det ble en tung kamp for min del, smiler Mario Matic etter kampslutt.
For oppladningen til kveldens kamp har vært preget av tungpust og sykdom for playmakerens del. Ettervirkningene av coronaen hang godt igjen i playmakerens kropp.
– Jeg pustet som en fisk med gjellene gjennom hele kampen. Det var ekstremt tungt, men det gikk bra da, sier Matic til oifarendal.no mens han ser opp på målkuben i Sparebanken Sør Amfi. Der sto det 32-28.

7 mål, 6 assist
At Mario Matic betyr mye for årets utgave av ØIF Arendal er ingen hemmelighet. I kveld satt han selv inn syv mål og serverte seks målgivende.
– Vi må prøve å få plass et system som virkelig skal på plass når vi nærmer oss sluttspill og cupfinale. Det viktigste er å bygge opp angrepsspillet slik at vi setter hverandre opp i gode situasjoner. Det er det vi jobber med og det er deilig når vi lykkes. I dag spiller vi bra i angrep i drøye 40 minutter, før vi faller litt tilbake til gamle synder. Vi har likevel kontroll på kampen, mener Matic.
– Og medaljekampen lever?
– Ja, det gjør den, svarer han.
For det blir noen knallharde kamper fremover. Neste søndag venter Runar Sandefjord i Sandefjord og Drammen i Drammen søndagen deretter.
– Det er opp til oss selv. Medaljekampen er ikke avgjort, mener han.
– Og noen ord om Søndenå?
– En sinnsyk spiller! gliser Matic.

Da var det minst to slike på banen mot Halden i kveld.