Derfor spiller ikke Paulsen kveldens kamp – ØIF Arendal

Derfor spiller ikke Paulsen kveldens kamp

Klubbveteran Sondre Paulsen fikk en nedslående beskjed etter bortetapet mot Nærbø onsdag.

Sondre Paulsen.

-Bildene på sykehuset var tydelige. Brudd i høyrehånda. Det er første gang jeg har brukket noe som helst, fastslår Sondre Paulsen som dermed må se søndag hjemmekamp mot Halden fra tribunen.

Høyre
Episoden som forårsaket bruddet i høyrehånda skjedde nær midtveis i første omgang i en duell mot Nærbø i midtuken. Paulsen slo høyrehånda i gulvet. På sykehuset i Arendal ble det fastslått brudd og dermed måtte Paulsen iføre seg gips. Paulsen bruker som venstre hånd.
– Fire uker i gips. Alt er sjekka ut. Dermed må jeg belage meg på noen uker frivillig pause. Flaks at det var høyrehånda det gikk ut over, sier Paulsen som også går glipp av de viktige bortekampene mot Runar Sandefjord og Drammen som følge av bruddet. Hjemmekampen mot serieleder Elverum 27.mars er den høyrebacken sikter seg inn mot som neste kamp han vil være tilgjengelig for.
– Jeg må vel helt tilbake til 2015 for å finne sist gang jeg var ute med skade.
– Så ingen fare for cupfinalen i mai?
– Nei, jeg er tilbake i god tid før det, svarer han.

Sykling
Paulsen er dermed i gang med å trene alternativt før han får klarsignal til å ta av gipsen og trene håndball igjen. Sykling og med tiden løpeturer og styrke står med andre ord for tur.
– Jeg må holde meg i ro den tiden det tar, men sånn er det, avslutter Sondre Paulsen.