VANT: – Godt fornøyd med toppnivået – ØIF Arendal

VANT: – Godt fornøyd med toppnivået

ØIF Arendal spilte en langt bedre kamp i kveld mot Halden enn tilfellet var mot Nærbø i midtuken. Det gleder André Jørgensen Hofstøl.

ØIF Arendals hovedtrener André Jørgensen Hofstøl var godt fornøyd med søndagens kamp mot Halden.

– I dag serverer vi mye fint spill. Toppnivået er ganske bra, selv om vi faller litt i perioder. Vi gjør jobben og viser oss fra en langt bedre side enn mot Nærbø. Vi revansjerte også tapet mot Halden på bortebane. Gutta gjorde jobben idag, oppsummerer en fornøyd Jørgensen Hofstøl dagens 32-28 seier hjemme mot Halden.

Marginer
Når angrepsspillet flyter, flyter det skikkelig bra. Jørgensen Hofstøl påpeker at nivået må ytterligere opp når tredjeplasserte Runar Sandefjord og sølvplasserte Drammen. Runar Sandefjord slo søndag kveld nettopp Drammen i Drammenshallen 35-31.
– Mot de to lagene må vi opp enda noen hakk. Jeg regner med at begge lagene har noen spillere som virkelig har lyst til å slå oss, smiler Jørgensen Hofstøl og tenker både på Runar-trener Leif Gautestad, Kenny Ekman og Martin Lindell. I Drammen venter de tidligere ØIF-spillerne Hermann Vildalen, Sindre Aho, August Baskår Pedersen og Andre B. Kristensen.
– Vi ta med oss toppnivå og jobbe videre med å skrelle bort bunnnivået, avslutter André Jørgensen Hofstøl.