TAPTE:- En møkkakamp – ØIF Arendal

TAPTE:- En møkkakamp

Det var Jørg William Fiala Gjermundnes harde dom etter 38-28 tapet borte mot Nærbø i kveld.

Jørg William Fiala Gjermudnes var endelig tilbake i scoringsform i kveld, men det hjalp lite mot et sterkt Nærbø-lag på Jæren. Arkivfoto.

-Nei, dette var en møkkakamp. Helt ræva. Jeg synes det er en defensiv kollaps. Vi flytter ikke beina og da blir det sånn her, oppsummerte Fiala Gjermundnes timålstapet borte mot Nærbø i kveld til Direktesport like etter kampslutt.
Nærbø var best fra start til mål i Nye Loen og vant til slutt 38-28 i kveldens kamp.

Tilbake
Fiala Gjermundnes tråkket over for n’te gang i EM-pausen og fryktet lenge en lengre pause. Skaden var ikke så alvorlig som først antatt og kristiansanderen ble meldt klar på rekordtid. I forrige kamp satt inn ett mål i storseieren hjemme mot Bækkelaget. I dag scoret han seks mål, flere av dem av det voldsomme slaget.
Det hjalp likevel lite at kristiansanderen fikk dreis på skuddarmen i oppgjøret som ble spilt for over 1100 tilskuere i intime Nye Loen.

Fiala Gjermundnes og Magnus Søndenå satt inn seks mål hver i oppgjøret. Allerede søndag kan ØIF Arendal revansjere kveldens lite hyggelige resultat når Halden gjester Sparebanken Sør Amfi klokken 17:00. Billetter til søndagens kamp kjøper du i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/home