SISTE: Skal spille for tysk mesterklubb – ØIF Arendal
August Baskår Pedersen mot Mathias Holm i Drammensburet sesongen 2016/17. Foto: May Elin Aunlit.

SISTE: Skal spille for tysk mesterklubb

Tidligere ØIF Arendal-spiller og nåværende Drammen-spiller August Baskår Pedersen skal spille for den tyske mesterklubben SG Flensburg Handewitt fra og med neste sesong.

August Baskår Pedersen, her som ØIF Arendal-spiller i aksjon mot hans nåværende norske klubb, Drammen og målvakt Mathias Kolstad Holm. Neste sesong skal Baskår Pedersen spille for SG Flensburg Handewitt.

Baskår Pedersen erstatter dermed Hampus Wanne, som skal spille for Barcelona neste sesong. Den norske venstrekanten sier til den tyske klubben at han ikke trengte lang betenkningstid da tilbudet kom på bordet.
– Da SGs forespørsel kom, trengte jeg ikke å tenke lenge. Jeg vil gjerne ta det neste steget for meg selv og utvikle meg sammen med laget, sier Baskår Pedersen til den tyske klubbens FB-side i forbindelse med offentliggjøringen i ettermiddag.

Baskår Pedersen, som opprinnelig kommer fra Notodden, har scoret 72 mål for Drammen så langt denne sesongen. Han har foruten oppholdet i ØIF Arendal i 2016-2018, også spilt for Haslum. Han kom tilbake til Norge og Drammen i fjor sommer fra danske Bjerringbro. Venstrekanten havner dermed i samme klubb som Magnus Jøndal har oppnådd legendestatus i. Jøndal spilte som kjent også for ØIF Arendal, og nettopp Baskår Pedersen erstattet Jøndal i ØIF-drakta da Jøndal dro til Danmark for seks år siden.

Baskår Pedersen og Drammen er for øvrig vertskap for ØIF Arendal 13. mars.