BINGO: – Har vi litt tur, er alle tilbake – ØIF Arendal

BINGO: – Har vi litt tur, er alle tilbake

Onsdag tar Luka Panza og André Jørgensen Hofstøl med seg laget til Jæren. Hvis alt går som planlagt, blir det med fullt mannskap.

André Jørgensen Hofstøl møter et annet lag i flytsonen om dagen, Nærbø på Jæren onsdag kveld.

– Vi har hatt en del spillere ute med corona den siste uka, men slik det ser ut nå håper vi å ha alle på plass på onsdag. Litt uoversiktelig er det, men vi har foreløpig hatt litt tur med tanke på spillerne som fikk det da vi hadde spillefri. Vi skal bruke disse to dagene før onsdagens kamp på best mulig møte, sier André Jørgensen Hofstøl.
For det kan utvilsomt bli en del bingo de neste ukene hva hvilke spillere i hvilke klubber som får påvist corona når. I forrige uke var det dels glissent på treningene i Sparebanken Sør Amfi.
– Det mest spennende blir hvor syke noen av spillerne blir, men dette er likt for alle lag. Vi konsentrerer oss om det vi kan få gjort noe med, fastslår han.

Tempo
Corona eller ei, i Nye Loen blir det etter alle solemerker fartsfylt og målrikt i onsdag kveld. ØIF Arendal har virkelig fått opp dampen i maskineriet etter EM-pausen. Hjemme mot Nøtterøy for tre uker siden løp Olaf R. Hoffstad og ØIF Arendal inn 40 mål, mens mot Bækkelaget forrige søndag ble det 39 nye mål.
– Nærbø er en hard motstander, men får vi satt tempo i spillet vårt med få tekniske feil, har vi tro på to poeng og en ny god opplevelse etter EM-pausen, sier han videre.

Prestasjoner
Det er ikke bare ØIF Arendal som har hatt flyt den siste perioden. ØIF Arendal kommer til kampen med 39-28 hjemme mot Bækkelaget sist. Nærbø tar med seg godfølelsen etter råsterke 32-28 borte mot Runar Sandefjord og et historisk avansement i EHF European Cup. Jærbuene skal for første gang spille kvartfinale i Europa.
– Høyresiden deres må vi passe oss for, advarer Jørgensen Hofstøl og sikter spesielt til jærbuenes hardt skytende høyreback Lars Sigve Hamre og hurtigtoget Theodor Svensgård.
– De må vi få styr på, avslutter Jørgensen Hofstøl.

PS: Onsdagens kamp blir den første ØIF Arendal spiller etter at det ble kjent at nettopp Nærbøs Heine Jensen blir ny hovedtrener i Sparebanken Sør Amfi neste sesong.