#LAGETBAK: – Planene virker solide og profesjonelle – ØIF Arendal

#LAGETBAK: – Planene virker solide og profesjonelle

Øystein Kristensen har vært en del av lokalhåndballen siden 1984. Han liker planene ØIF Arendal presenterte for klubbens mange frivillige sist søndag.

Øystein Kristensen er en kjent og kjær mann i håndballmiljøet. Han liker planene og gjennomgangen arrangementssjef Per C. Michelsen og daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen presenterte for ham og de frivillige i ØIF Arendal før kampen mot Bækkelaget søndag.


– Jeg setter stor pris på at klubben informerer oss på denne måten. Det øker interesse og oppslutning. Det er profesjonelt, mener Øystein Kristensen som idag er en del av klubbens frivillige gjeng som gjør det mulig å skape håndballfester i Sparebanken Sør Amfi.

ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen og daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen orienterte søndag klubbens mange frivillige om planene som ligger til grunn fremover.

Ildsjel
ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen og klubbens daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen brukte over en time på å fortelle om klubbens planer knyttet til ombygging av Sparebanken Sør Amfi, de nye LED-skjermene og mulighetene disse gir, fremtidens arrangement og spillerlogistikk. Kristensen var blant de 50 frivillige som fikk fersk førstehåndsinformasjon.
– Det ble ikke så mye om spillerlogistikk, men det kan vi ikke forvente. Vi kan ikke få vite alt. Det kommer når det kommer. Signeringene som er offentliggjort virker lovende, smiler Kristensen som er pressevert i Sparebanken Sør Amfi på kampdager.

Kontroll
Vafler, kaffe, mineralvann serveres til journalister, tv-produksjon, speakere, klubbens egen media-avdeling og andre som har en rolle på pressetribunen på kampdager i Sparebanken Sør Amfi kampdager.
– Stoler og bord skal settes ut, skjøteledninger skal finnes frem. Jeg er disponibel om det skulle være med, beskriver han sin egen rolle mens han fyller opp nettredaksjonens utsendte.
For er det noe Kristensen og klubbens dedikerte frivillige har kontroll på – så er det oppgavene som gjøres på kampdag.

Erfaring
Kristensen var fra 1984 og frem til begynnelsen av 2000-tallet svært engasjert i Sørfjell IL. Han var leder i klubben som har fostret en rekke toppspillere på toppnivå, som brødrene Simonsen, David André Rui, Knut Inge Jørgensen, hans egen sønn Vidar K. Kristensen. Vidar spilte i mange år i eliteserien for blant annet for blant annet Stavanger og Kristiansand. Vidar K. Kristensen, som også var var på aldersbestemte landslag og a-landslag, spilte også i Øyestad IF. Det samme gjorde hans yngste sønn. Kristensen var også trener og motivator for de seks barna som nær vokste opp i Stueneshallen. Det er denne frivillige drivkraften Kristensen er et symbol på.
Gjennom det frivillige arbeidet og oppfølgingen av egne barn og lag er han et kjent og kjært ansikt blant alle som åndet for barne- og ungdomsarbeid – med håndball som fellesnevner. Han benytter anledningen til å mimre om de lokale klubbene som fikk frem gode spillere og lag som gjorde gode prestasjoner på nasjonalt nivå.
– Jeg har opplevd en stor aktivitet og en veldig hyggelig håndballtid gjenom å følge egne barn. Jeg har møtt masse positive mennesker. Det er også fint å være en del av denne frivillige gjengen. Jeg får også sett mye fin håndball, fortsetter han.
Da Kristensen ble spurt om å være speaker under klubbens kamper i ærverdige Nedeneshallen var nok en link på plass.

Kampdag
Nå er han pensjonist, men bidrar som nevnt med sin årelange erfaring og kompetanse fra håndballmiljøet i Sparebanken Sør Amfi. Han er klar på at han liker planene som skal løfte klubben helt opp i kampen om edelt metall.
– Planene ser ut til å ha et godt fundament. Organisasjonen virker sterk, medarbeiderne har klare roller. Mye er på plass for å ha et sterkt byggverk. For det må til skal man kjempe i toppen over tid, mener han.
Og er det noen man skal høre på når det kommer til lag- og organisasjonsbygging, så er det Kristensen.
– Det går fort galt om man ikke har en sterk organisasjon bak et godt lag, sier han videre.

Og solide frivillige som ånder håndball. Takk, Øystein for innsatsen du fortsatt gjør! Og takk for bevertningen! For det er ingen håndballstemning før Øystein er i hallen!