Elleve Øygarden-mål og elleve Nilsen-mål hjalp ikke – ØIF Arendal

Elleve Øygarden-mål og elleve Nilsen-mål hjalp ikke

Øyestad IF sine unggutter i 2.divisjon måtte gi tapt i kveldens målrike kamp mot Oliver Trondals Urædd.

Henrik Øygarden var som vanlig målfarlig da Øyestad IFs 2.divisjonsherrer var i aksjon.

Urædd gikk til pause med 19-16 etter en heller dramatisk førsteomgang i ærverdige Porsgrunnshallen. Øyestads målvakt Magnus Tveitdal Olsen fikk rødt kort på stillingen 13-10 drøye tjue minutter ut i første omgang.

Urædd ledet flere ganger med fem mål utover i andreomgangen, en ledelse Henrik Øygarden & co ikke klarte å hente opp, selv om unggutta kjempet alt de kunne. Ni minutter før slutt reduserte Marius Trøan Nilsen til 28-27, men nærmere kom ikke unguttene i denne kampen. Urædd satt inn et ekstra gir og vant til slutt 35-30.
Øygarden var som vanlig het på målet og satt inn elleve mål for Øyestad. Marius T. Nilsen satt inn samme antall mål.

Urædds ferske poeng sørget for at hvittrøyene gikk opp á poeng med serieleder ROS i 2.divisjonsavdelingen. Begge lagene har nå 15 poeng, men Urædd har en kamp mindre spilt. Øyestad ligger på 7.plass med 12 poeng i det som må kunne betegnes som en usedvanlig tett 2.divisjonsavdeling denne sesongen.

Urædds toppscorer ble Thomas Bjaaland med åtte mål.

Øyestads unggutter spiller ny kamp til helgen. Haslum 2 gjester Nedeneshallen søndag klokken 12:00.