Trondal leies ut til gammel storhet – ØIF Arendal

Trondal leies ut til gammel storhet

Den gamle storheten Urædd får drahjelp av Øyestad IF sin målvakt Oliver Trondal resten av sesongen. Allerede i kveld møter han kompisene i Øyestad til toppkamp.

Oliver Trondal leies ut fra Øyestad IF til Urædd resten av sesongen.

– Jeg håper dette miljøskiftet ut sesongen, kan hjelpe meg til å ta enda et steg opp for å kunne spille i den beste ligaen i Norge, sier Trondal som ved siden av spill for Øyestads 2.divisjonslag som forøvrig ble hentet opp i ØIF Arendals tropp som møtte Fjellhammer for en drøy uke siden da Kristijan Jurisic måtte melde avbud grunnet en lei belastningsskade.

Opprykkskamp
Trondal kommer dermed til en klubb som kjemper om opprykk til 1.divisjon. Urædd er historisk sett en av de største klubbene i norsk herrehåndball og var gjennom 80- og 90-tallet en toppklubb. TV2-ekspert Bent Svele spilte en årrekke for klubben fra Porsgrunn. ØIF Arendals egen Herman Thysted er flasket opp i Porsgrunns-klubben. Urædd ligger i skrivende stund på 3.plass med 13 poeng, to bak lederlaget ROS. Urædd har to kamper mindre spilt. Trondal kommer dermed til en klubb som jakter opprykk til 1.divisjon. Kenny Ekmans Herkules ligger poenget bak rivalene fra Porsgrunn, mens Trondals kompiser i Øyestad også har tolv poeng – dog med to kamper mer spilt enn Trondals nye klubb ut denne sesongen.

Pendler
Trondal jobber i Arendal og må pendle til Telemarksklubben resten av sesongen. Målvakten skal ikke bare spille for Urædd ut sesongen, men møter kompisene i Øyestad IF – med Henrik Øygarden og Marius T. Nilsen i spissen – i sin første kamp for hvittrøyene. I kveld klokken 20:00 skal han altså ikke stå bak håndballkompisene i moderklubben, men stoppe dem fra å score mål.
– Rart?
– Ja, siden det er aller første kamp kjenner jeg på presset. Men jeg tror det blir en spennende kamp fordi jeg vet akkurat hva de gamle lagkameratene mine er gode for, avslutter en spent Oliver Trondal til oifarendal.no.

Vi ønsker både Øyestads fremadstormende ungutter og Oliver Trondal lykke til i kveldens kamp i ærverdige Porsgrunnshallen.