THYSTED TIL 2025: – Jeg var ikke i tvil da kontrakten kom på bordet – ØIF Arendal

THYSTED TIL 2025: – Jeg var ikke i tvil da kontrakten kom på bordet

Stortalentet Herman Thysted har skrevet ny langtidskontrakt med ØIF Arendal. Den ferske kontrakten strekker seg frem til 2025.

Herman Thysted har skrevet en treårskontrakt med ØIF Arendal som binder ham til klubben ut 2024/2025-sesongen.


– Jeg trives ordentlig godt i ØIF Arendal. Jeg liker miljøet, klubben og alt rundt. Kneskaden min og pandemien har gjort at jeg ikke har fått vist meg skikkelig frem. Derfor gleder jeg meg til å få vist meg frem for våre supportere de tre neste årene, sier Thysted til oifarendal.no.

Fersk
Den hardtskytende bakspilleren trekker frem ØIF Arendals varslede taktskifte som viktig for både klubben og hans egen utvikling. Fra sommeren av legges arbeidshverdagen om. Det innebærer en 8-16 dag i Sparebanken Sør Amfi.
– Det er håndball jeg liker. Derfor passer denne satsingen perfekt og veldig godt for meg. Jeg lærer noe nytt hver eneste dag og med slike rammer for satsingen, blir samholdet i gruppa enda sterkere fremover. At vi får egen Players Lounge og egen styrkebu rett ved treningsbanen er to tiltak som gjør klubben enda mer profesjonell og samholdet sterkere. Jeg har stor tro på fremtiden her i ØIF Arendal. Taktskiftet klubben legger opp til ser og høres veldig sterkt ut. Jeg var ikke i tvil da kontraktsforslaget kom på bordet, fastslår han.

Taktskifte
Thysted, som dro fra gutterommet og moderklubben Urædd i Porsgrunn til Sparebanken Sør Amfi for tre år siden, gjentar at han trives særdeles godt i klubben.
– Som håndballspiller ønsker jeg å bli bedre på samtlige områder. Den nye satsingen er solid. Min egen motivasjon og vilje til å bidra er sterk. Jeg er veldig trygg på valget mitt for de tre neste sesongene, slår han fast.
Han ser også frem til å være en del av knivingen i toppen av norsk herrehåndball, som garantert vil tilta i styrke de neste årene. Drammen, Elverum og Kolstads utvikling og satsing trigger alle i og rundt klubben, mener han.
– Flere gode lag betyr at den norske serien blir enda bedre. Det er gøy å få være med på dette i en klubb som ønsker å satse kraftig. Jeg skal bidra med mitt, avslutter en fornøyd Herman Thysted.

Dermed er det bare å glede seg i tre nye sesonger – for vi har neppe sett det beste av Thysted!