Denne mannen var best i kveld – ØIF Arendal
logo

Denne mannen var best i kveld

Spillerbørs-juryen var enstemmig i kveld. Olaf R. Hoffstad var ØIF Arendals bestemann.

For det ble en hyggelig aften i Sparebanken Sør Amfi mot Bækkelaget i kveld. ØIF Arendal løp over vår kommende strekspiller Aksel A. Strupstad og hans Bækkelaget og vant til slutt 39-28.

Det var mange som var gode representanter i kveldens kamp, men banens beste spiller var det lite tvil om.

Olaf R. Hoffstad får 5 poeng for kveldens innsats. Han satt inn seks spillemål og et straffekast. Han viste vei i kontringsspillet og viste hjemmepublikum en spillglede som er til å bli glad av.

Olaf R. Hoffstad og en av klubbens mange frivillige, Agan Dizdarevic.

Sander L. Simonsen leverte prikkfritt fra høyrekanten. Idag fikk han flere oppspill enn i onsdagens bortekamp, som han på elegant vis satt i mål på stripe. Simonsen scoret fem på fem forsøk og belønnes med 3 poeng på spillerbørsen.

Magnus Søndenå var også toneangivende i kontringsspillet og satt inn fire mål. Hans innsats belønnes med 2 poeng.

Kampen om det siste poenget var jevnt. Lars Jacobsen spilte en god kamp begge veier, Richard Lindstrøm satt inn fem mål etter hvilen. Sondre Paulsen var også god. Bakerst sto Ivan Eres en god 1.omgang og slapp inn kun tolv mål, men det ble Kristijan Jurisic’ andreomgang som ble tungen på vektskålen om det siste poenget. Jurisic reddet 41% av skuddene i andreomgang og belønnes med 1 poeng av juryen.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen bestod i dag av Øystein Kristensen, Ingrid Sunde og Tore Abrahamsen.