MØTER NY LAGKOMPIS:- Vi har lagt det bak oss – ØIF Arendal

MØTER NY LAGKOMPIS:- Vi har lagt det bak oss

Sander L. Simonsen sier onsdagens poengtap mot Fjellhammer ble evaluert ut av hodene på spillermøtet torsdag. Nå venter en ny lagkamerat og Bækkelaget.

Sander L. Simonsen og ØIF Arendal møter Bækkelaget søndag klokken 17:00 i Sparebanken Sør Amfi.

– Kampen mot Fjellhammer føles som et tap, men vi hadde en god evaluering i går. Vi er ferdig med den kampen. Vi har lagt det bak oss. Det eneste som gjelder nå er 100% fokus på Bækkelaget, fastslår Sander L. Simonsen til oifarendal.no fredag ettermiddag.

Slo seg løs
ØIF Arendal har en mektig opplevelse fra borteoppgjøret mot Bækkelaget i høst i minnet. Selv om spilt er spilt, regelrett løp Simonsen & co over – det som er søndagens gjester i Sparebanken Sør Amfi, med hele 40-22 i Oslo. Simonsen scorte 4 mål i oppgjøret.
– Bækkelaget er et vrient lag med mange gode enkeltspillere på hver posisjon. Vi har ofte spilt jevnt med dem, med unntak av forrige kamp. Nøkkelen blir å møte dem med mye fysikk bakover. Fremover må vi være enda mer kyniske, mener Simonsen.

Temperatur
Bækkelaget kommer til Arendal med ØIF Arendals kommende strekspiller, Aksel A. Strupstad, i troppen. Strupstad ble offentliggjort som ny ØIF Arendal-spiller tirsdag.
– Dette blir garantert en kamp med fart og temperatur. For vi skal revansjere oss fra poengtapet i midtuka, avslutter Sander L. Simonsen.
Og Strupstad? Han uttalte til oifarendal.no i forbindelse med tirsdagens offentliggjøring at han selvsagt kommer til Arendal til søndag for å vinne.

Søndagens kamp har start klokken 17:00 i Sparebanken Sør Amfi. Billetter kjøper du her:

https://oif-arendal.woow.no/#!/home