SØNDENÅ:- Vi skal rett og slett være bedre enn dette her – ØIF Arendal

SØNDENÅ:- Vi skal rett og slett være bedre enn dette her

Magnus Søndenå var skuffet etter at ØIF Arendal rotet bort nok en ledelse denne sesongen.

Ivan Eres, Lars Jakonsen og Magnus Søndenå. Foto: Einar Lande Johansen

– Ivan sto ekstremt bra og reddet oss. Han er ene og alene grunnen til at vi tar ett poeng med hjem. Han viste igjen at han har tenkt å gi Kristijan (red.anm: Jurisic) kamp om plassen. Forsvaret vårt bedret seg i andreomgang, men vi leder med tre mål og skal ta denne kampen hjem. Vi skal rett og slett være bedre taktiske og ta bedre avgjørelser enn Fjellhammer. Vi har mange flere spillere med mer erfaring enn dem, men vi var ikke bedre. Jeg er litt sur nå, erkjenner ØIF Arendals bestemann ifølge den lokale juryen i Lørenskoghallen i kveld.
Kampen endte 23-23 i Lørenskoghallen.

ØIF Arendal-trener André Jørgensen Hofstøl sier angrepsspillet var under pari i hele kampen.
– Vi klarer ikke å lage nok mål fremover. På slutten ledet vi med tre mål, men etter timeouten gjorde vi en del feil og tekniske feil. Da går det ikke, erkjenner han.

Uavgjort
Dermed lever ØIF Arendals heller lumske forhold overfor Fjellhammer videre. I høst vant Fjellhammer returkampen i Sparebanken Sør Amfi 31-29, men ØIF Arendal trakk som kjent det lengste strået i semifinalene lagene mellom i november.
– 5:1-forsvaret fungerer greit sammen med Ivans målvaktsspill. En del av målene Fjellhammer lager er – ja – drittmål som returer. Vi leverer under pari i kontringsspillet og under i skuddavviklingen. Da fortjener vi ikke mer, oppsummerer Jørgensen Hofstøl.
Søndenå var en meget skuffet mann etter kampen, men søndag venter Bækkelaget hjemme i Sparebanken Sør Amfi. Da må gutta brette opp ermene.
– Da må vi vise oss fra en bedre side. For denne kampens prestasjoner holder ikke til poeng mot dem, avslutter 8-målsscorer Magnus Søndenå.