JØRGENSEN HOFSTØL: – Aksel har en nese for mål – ØIF Arendal

JØRGENSEN HOFSTØL: – Aksel har en nese for mål

André Jørgensen Hofstøl er fornøyd med å ha landet Aksel A. Strupstads signatur fra og med neste sesong.

André Jørgensen Hofstøl.

-Aksel er en bra trent strekspiller som har nese for mål. Han er hentet inn fordi han har de kvalitetene vi har sett etter. Han passer fint inn i vår håndballfilosofi, som skal forsterkes og bli enda tydeligere fremover, sier Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no.

Hurtig
Bækkelaget-spilleren ble i dag presentert som ny ØIF Arendal-spiller. Strekspilleren har blant annet vært kåret til årets strekspiller i Rema 1000-ligaen i 2019/2020-sesongen, tatt to NM-gull for juniorer med Bækkelaget. Han kom til den tradisjonsrike klubben for tolv år siden fra moderklubben Bjørndal.
– ØIF Arendal skal spille hurtig og gjennombruddshissig håndball. Aksel svarte på våre kriterier og vi er glad for at han har valgt å utvikle seg videre i ØIF Arendal fra og med neste sesong, sier Jørgensen Hofstøl videre.
At Oslo-gutten har nese for mål er det liten tvil om. De tre foregående sesongene har han satt inn ikke mindre enn 236 mål for Bækkelaget.
Denne sesongen har han foreløpig satt inn 67 mål, derav seks mål i 35-31 seieren borte mot Halden søndag.

Aksel André Strupstad. Foto: Privat

Toveisspiller
– Aksel har utvilsomt en nese for mål. Han er også en tydelig toveisspiller, noe vi er helt avhengig av å ha nok av i den type håndball ØIF Arendal skal stå for fremover. I et slikt spill rekker vi ikke å gjøre bytter. Vi har sett og vurdert Aksel og hans kvaliteter over en lengre periode. Han blir en fin type å få inn i gruppa, avslutter André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no.

Bækkelaget og Aksel A. Strupstad kommer for øvrig til Sparebanken Sør Amfi til søndag. Billetter kjøper du her: https://oif-arendal.woow.no/#!/home – eller i ØIF-appen.