SISTE: Rammel gir seg i ØIF Arendal – ØIF Arendal
Kristian Rammel i ØIF drakt sesongen 2021/2022

SISTE: Rammel gir seg i ØIF Arendal

ØIF Arendal-kaptein Kristian Rammel gir seg i ØIF Arendal etter inneværende sesong.

Kristian Rammel, her i aksjon mot Sandefjord i høst.

-Jeg har en klausul i kontrakten som gjør at jeg kan si opp kontrakten min med virkning fra sommeren av. Jeg har rett og slett lyst til å forsøke noe nytt etter snart tre flotte år i en flott klubb, sier Rammel som var solid med ni mål i fredagens storseier mot Tønsberg Nøtterøy.

Tre år
Rammel kom til ØIF Arendal rett før 2019/2020-sesongen fra danske Lemvig-Thyborøn. Han sier han har fått en del henvendelser fra norske og utenlandske klubber som har forhørt seg om hans tjenester fra og med kommende sesong.
– En del av meg har lyst til å prøve meg utenlands igjen. Det er interesse både fra norske klubber og klubber utenlands. Jeg ønsker å bruke god nok tid til å ta en avgjørelse, men samtidig håper jeg på en rask avklaring slik at jeg fullt og helt kan fokusere på resten av sesongen her i ØIF Arendal. Vi har en jobb foran oss denne våren med seriespill, cupfinalen i mai og sluttspillet etter påske, sier han.

Fornøyd
Den høyreiste strekspilleren forteller at han har vært og er storfornøyd med både byen, folkene i og rundt klubben samt spillergruppa han er kaptein for ut inneværende sesong. Årene i ØIF Arendal kommer til å være en del av ham resten av livet.
– Jeg trives utrolig godt i denne spillergruppa. Spillergruppa som er i ØIF Arendal er den jeg har trivdes best i så langt i karrieren. Engasjementet som er i og rundt klubben har jeg heller ikke opplevd noen andre steder, fastslår han.
Før Rammel reiser videre har han kun et fokus.
– Vi så bra ut i oppkjøringen og hadde en varierende høstsesong. Vårsesongen har åpnet bra og slik skal det fortsette. Det var moro å få en god start etter EM-pausen. Den flyten skal vi jobbe videre på, sier han videre.
– Fjellhammer onsdag?
– Vi skal revansjere det forsmedelige hjemmetapet fra i høst. Vi revansjerte noe av dette i semifinalen mot dem i november. Det blir en tøff bortekamp og en tøffere kamp enn mot Tønsberg Nøtterøy på fredag. Gutta er innstilt på å fortsette i den gode flyten vi er i, avslutter Kristian Rammel.