Løp og showet inn 11 mål i rekordseier – deretter satt han seg på benken – ØIF Arendal

Løp og showet inn 11 mål i rekordseier – deretter satt han seg på benken

Olaf R. Hoffstad var kampens gigant da ØIF Arendal løp kriserammede Tønsberg Nøtterøy i senk i kveld.

Olaf R. Hoffstad leverte en solid kamp fredag kveld.

Artikkelen oppdateres og nettredaksjonen kommer tilbake med flere reaksjoner etter storseieren i løpet av kvelden.

ØIF Arendal og Sondre Paulsen kom best i gang og ledet 1-0 mot kriserammede Tønsberg Nøtterøy i Sparebanken Sør Amfi. Deretter satt gjestene inn to raske mål, men derfra og ut handlet det meste om hva Olaf R. Hoffstad og ØIF Arendal ønsket og ville.
ØIF Arendal ledet 6-5 etter tolv minutters spill. Etter 25 minutter – og en rekke Hoffstad-mål – ledet ØIF Arendal 17-14. ØIF Arendal gikk til pause med 21-17. Etter hvilen løp ØIF Arendal over gjestene i et høyt tempo. Nevnte Hoffstad hadde satt inn 11 mål på 47 minutter da han overlot plassen til Fredrik U. Venemyr. Elleve minutter før slutt ledet ØIF Arendal hele 35-23.
Foruten Hoffstad var særlig Magnus Søndenå og Kristian Rammel i det særdeles positive slaget i Sparebanken Sør Amfi i kveld. Rammel bøttet inn mål mot laget fra byen Magnus Lagabøte stiftet i sin tid.

Kristian Jurisic leverte en finfin førsteomgang og reddet ti skudd, men etter hvilen var det Ivan Eres’ tur til å vise seg frem med feberredninger på rad og rekke.

ØIF Arendal vant til slutt hele 40-29.

PS: Tønsberg Nøtterøy møtte til kveldens kamp uten Robert Hedins sønn og toppscorer Amadeus Hedin, ettersom han har signert for danske Ribe Esbjerg. Klubbens daglige leder og styreleder har begge sagt opp og fratrådt denne uka.

Rema 1000-ligaen menn
Sparebanken Sør Amfi, 04.02.2022
ØIF Arendal – Nøtterøy Tønsberg 40-29 (21-17)
ØIF Arendals lag: Kristian Jurisic (37% redninger), Ivan Eres (48% redninger) – Sondre Paulsen (4), Frederik Børm (1), Mario Matic (2), Jørg William Fiala Gjermundnes (), Kristian Rammel (9), Adrian G. Evensen, Lars Jakobsen (2), Sander L. Simonsen (4), Fredrik U. Venemyr (1), Olaf R. Hoffstad (11), Magnus Søndenå (3), Henrik Øygarden () og Richard H. Lindstrøm (3)
Toppscorer Nøtterøy Tønsberg: Espen Røhmer og Kennie Boysen (begge 6)
Utvisninger:
 ØIF Arendal 2 x 2 min, Tønsberg Nøtterøy 2 x 2 min