SUPPORTERBLOGG: – Det er alltid farlig å møte lag som det støyer rundt – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: – Det er alltid farlig å møte lag som det støyer rundt

Endelig skal vi ta på oss den fineste drakten, sitte ringside i Norges fineste arena og heie på våre helter i rødt og svart! 

Savnet etter ØIF-familien er alltid stort når det er pause i kamper, alle disse vidunderlige folka som møter oss i hallen som vi ikke har sett siden desember, det blir fantastisk å møte alle igjen! 

Tønsberg Nøtterøy har fått mye «pepper» i media den siste tiden. Før nyttår inngikk de en sponsoravtale med omstridte OCC, (Oslofjord Convention Center). Det eies av stiftelsen til Brunstad Christian Church og deres syn på homofile og lesbiske strider mot NHF sine verdier. Denne uken ble det også kjent at både styreleder og daglig leder har sagt opp. Vi tar imot ett lag som oppi all utenomsportslig støy er på desperat poengjakt, det er alltid farlig! 

Vi må stoppe Amadeus Hedin og Kennie Boysen, to hardtskytende bakspillere som ikke må finne rytmen. Vi har en forsvarsrekke som er mer enn god nok til å sette en stopper for de to nevnte, og dersom Juricic fortsetter der han slapp før jul kan det fort bli veldig gøy i Sparebanken Sør Amfi. 

Når Tønsberg Nøtterøy inntar hallen ikveld kan vi risikere å treffe hele 5 gamle kjenninger, vel å merke fem spillere som har spilt under Leif sin ledelse i Runar Sandefjord. Vi vet at Boysen, Hedin, Røhmer og Bergendahl er med. Det store spørsmålet er om strekspiller Jonassen som selv kaller seg «comeback-kid» er med, han må ha norsk rekord i å legge opp… 

Vi drømmer om full hall, vi møtte Rammel, Matic, Lindstrøm og Eres på butikken her forleden og vi fikk spørsmål om vi trodde det ble fullt… .  Vi håper men tror dessverre ikke det. Vi følte vi hadde noe bra på gang før jul, vi følte at folk hadde funnet tilbake til hallen, så stengte vi ned igjen og kamper måtte ses på tv. Nå er vi klare til innsats igjen, og jobben begynner idag! Kamp er gøyest ringside, det er da vi kan hjelpe gutta, gi dem ekstra energi hvis det butter imot. 

Klokka kan ikke gå fort nok, minuttene snegler seg avgårde, vi gleder oss til å bli ferdig på jobb så vi kan ta på oss drakt og ile avgårde til Sparebanken Sør Amfi! 

Kjære håndballvenner, KOM PÅ KAMP! Gi gutta den støtten de trenger og så absolutt fortjener!

God kamp!

Supporterhilsen fra Ingrid og Kari Sunde (Svermen)