KAMPSTART KLOKKEN 18: Dagens kampprogram! – ØIF Arendal

KAMPSTART KLOKKEN 18: Dagens kampprogram!

Endelig kan Sparebanken Sør Amfi fylles opp! I kveld er det alvor når en svenske med forsterket, nasjonal svenskestolthet skal forsøke å stippe kjepper i ØIF-hjula.

ØIF Arendal-gutta har etter rapportene trent knallhardt i hele januar. Blir det full ketchup-effekt mot Tønsberg Nøtterøy i kveld?

EM-pausen er over, de fleste corona-restriksjonene er fjernet og Rema 1000-ligaen kastes endelig i
gang igjen!

ØIF Arendal-gutta meldes å ha vært gjennom en solid treningsmåned i januar måned. Fysisk trener Hans Olav Uldal meldte om god fremgang på testene da gutta kom tilbake etter en kort jule- og nyttårsferie. André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza melder om en solid treningsmåned på parketten. Magnus Søndenå melder om en kropp som fungerer etter to måneder på sidelinja, og vår joviale kristiansander Jørg William Fiala Gjermundnes meldes frisk og klar for kamp etter ankelproblemer.

Når man legger på fem strake seire, deriblant to mot nettopp kveldens motstander, i treningskampene i januar, ligger alt til rette for endelig å møtes til håndballfest i vår og din storstue Sparebanken Sør Amfi igjen! Men, treningskamper er ikke det som et oppgjør i Rema 1000-ligaen, europacupen, cup eller sluttspill. Derfor er det alvor når Robert Hedin og hans Tønsberg Nøtterøy – som avsluttet høstsesongen med sterke resultater – står klare til å yte maksimal motstand i kveld. De har et 30-33 tap å hevne mot Kristijan Jurisic & co i kveld.

Vi – og DU – er endelig tilbake – men hold meteren når du går hjem og går i kiosken i løpet av oppholdet i
Sparebanken Sør Amfi!

God kamp! Det fortjener vi alle rett og slett!

PS: Har du ikke kjøpt billetter ennå? Billetter kjøper du her på nettsiden eller i ØIF Arendal-appen.