SØNDENÅ: – Vi skal bidra til åpningsfesten med to poeng – ØIF Arendal

SØNDENÅ: – Vi skal bidra til åpningsfesten med to poeng

Magnus Søndenå mener spillergruppa som svært offensiv og klar for å vise seg frem etter EM-pausen. At Sparebanken Sør Amfi igjen kan fylles opp gjør ikke gleden ved å komme i gang med alvoret noe mindre.

Magnus Søndenå, kollega Adrian G. Evensen og ØIF Arendal-spillerne kan endelig spille for fullt hus igjen. Fredag står Tønsberg Nøtterøy klar i Sparebanken Sør Amfi.

– Jeg opplever at troppen er revansjesugen og skikkelig klar for å vise seg frem etter EM-pausen. At hallen endelig kan fylles opp igjen betyr veldig mye for oss spillere. Et slagkraftig publikum gjør noe med oss på banen. Dette blir moro, sier en fornøyd Magnus Søndenå.

Alvor
For Søndenå blir det ekstra moro å løpe ut foran publikum i Sparebanken Sør Amfi fredag kveld. For drøye to uker siden ble han med for fullt igjen – uten restriksjoner, etter å ha rehabilitert sin skadde skulder. Bakspilleren har som kjent ikke lagt på latsiden i skadefraværet, men trent hardt på alt han kunne trene på. Treningskampene hjemme mot nettopp fredagens motstander Tønsberg Nøtterøy i begynnelsen av januar måtte han derfor se fra tribunen. I treningskampene mot Nærbø gjorde han comeback med solid spill. Mot Kristiansand for en uke siden var han også god.

– Hvor mye betyr fem strake seire i vinteroppkjøringen?
– Å vinne gir en godfølelse, men det gir ingen hvilepute om noen tenker slik. For meg personlig er det alltid de siste kampene og eget og lagets spill som huskes best. Hva som skjedde i borteoppgjøret i Tønsberg for noen måneder siden, betyr ikke så mye. Håndball er ferskvare, men over 60 minutter skal ikke Tønsberg ha en særlig god sjanse mot oss. Vi skal bare ha to poeng til fredag, fastslår han.
– Hvordan fungerer din egen kropp etter snart to uker på full maskin?
– Kroppen går som den skal. Den responderer slik som forventet, svarer han.

Gøy vår
For én ting er håndballfestene som igjen kan utspille seg i Sparebanken Sør Amfi, en annen ting er vårens tette og særdeles interessante håndballprogram. Frem til 9. april spilles andre del av Rema 1000-ligaen ferdig. Deretter venter sluttspillet, før cupfinalefesten i mai. Etter cupfinalehelgen håper Søndenå naturlig nok at ØIF Arendal spiller sluttspillfinaler.
– Januar har vært en solid måned på treningsfeltet. Stemningen i troppen er offensiv. Gutta er offensive i alt man gjør. Langt fremme der et sted – i mai – ligger det en skikkelig gulrot som venter på oss. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang – foran et fullsatt Sparebanken Sør Amfi, avslutter Magnus Søndenå.

PS: Fredagens første kamp etter EM-pausen spilles mot Tønsberg Nøtterøy klokken 18:00. Billetter kjøper du her på nettsiden eller i ØIF-appen. Kampen spilles som kjent uten restriksjoner hva antall publikummere angår.