KLART I KVELD: – Endelig kan vi fylle tribunene igjen! – ØIF Arendal

KLART I KVELD: – Endelig kan vi fylle tribunene igjen!

Fra og med klokken 23 i kveld åpnes idretts- og kulturarrangement igjen. Det skal feires førstkommende fredag hjemme mot Tønsberg Nøtterøy i Sparebanken Sør Amfi.

Kari Sunde, Svermen og resten av alle som er glad i ØIF Arendal kan juble etter regjeringens vedtak i kveld.

– Lettelsene regjeringen la frem i kveld tilsier at vi endelig kan fylle hallen igjen med fulle tribuner. Dette er skikkelig gledelig. Vi har ventet på dette øyeblikket, jubler en strålende fornøyd arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

Arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

Som forventet
Michelsen sier kveldens avgjørelse fra regjeringen var som forventet, basert på signalene som kom i forrige uke. I praksis betyr dette at det ikke lenger er knyttet restriksjoner til hvor mange publikummere som kan fylle tribunene i Sparebanken Sør Amfi fra med fredagens hjemmekamp. Når man kjøper billetter til ØIF Arendals hjemmekamper velger man en fast tilvist plass.
– Alle plasser åpne utne restriksjoner. Billettene til fredagens kamp mot Tønsberg Nøtterøy er allerede lagt ut her på nettsiden og i ØIF Arendal-appen, sier Michelsen som dermed kan kalle inn hele frivilligmannskapet igjen.

Endelig!
Da sesongen åpnet i august var det kun lov å ha inntil 1000 tilskuere i kohorter. I oktober ble restriksjonene i praksis tatt bort og klubbens trofaste publikum kunne igjen fylle opp hele Sparebanken Sør Amfi. ØIF Arendal hadde et godt publikumssnitt i perioden, før det tidlig i desember igjen ble innført nye restriksjoner grunnet økt smitte og usikkerhet i samfunnet. Få dager før hjemmekampen mot Bergen 15. desember ble restriksjonene strammet ytterligere inn, noe som medførte at de siste serierundene ble spilt uten publikum i Rema 1000-ligaen. Når Rema 1000-ligaen kastes i gang etter EM-pausen, blir det uten restriksjoner i Sparebanken Sør Amfi.
– I mingleområdene, i kafeen og inn og ut av hallen gjelder meteren fortsatt. Vi vil tilrettelegge for at dette skal gå trygt for seg. Vi har i kveld hatt et ekstraordinært møte for å se på nettopp slike detaljer, sier han videre.
– Men det viktigste?
– At vi endelig kan åpne opp Sparebanken Sør Amfi for fullt. Det fortjener publikum, spillere og alle som er glad i både ØIF Arendal og god håndball. Nå gleder vi oss til fredag for å si det slik. Det er folkefestene i Sparebanken Sør Amfi som driver oss, avslutter en strålende fornøyd Per Carsten Michelsen til oifarendal.no.

PS: Har du symptomer skal publikummere fortsatt holde seg hjemme.