Hvem blir årets spiller i ØIF Arendal? Sjekk vår komplette børsliste! – ØIF Arendal

Hvem blir årets spiller i ØIF Arendal? Sjekk vår komplette børsliste!

Jurysjef for spillerbørsen, Oddvar Paulsen, har tatt en titt på tallene før fredagens første kamp etter EM-pausen. Her kan du sjekke hvem som har tatt føringen.

Oddvar Paulsen er jurysjef for vår faste spillerbørs. Her intervjuer ham Mario Matic.

To spillere har skilt seg ut i inneværende sesong. Kristijan Jurisic og Mario Matic er best så langt. Men kan Magnus Søndenå ta opp kampen med tetduoen nå som han er tilbake etter skade? Og hva med fjorårsvinner Sondre Paulsen?

Kristijan Jurisic.

ØIF Arendal jakter medalje når eliteserien blåses i gang igjen etter EM-pausen. Første hinder er hjemmekamp mot Nøtterøy Tønsberg kommende fredag, og ØIF Arendals egen jury er selvsagt på plass med spillerbørs.
To spillere ligger svært godt an i kampen om å bli årets spiller sesongen 2021-2022.

Mario Matic har sanket flest poeng på spillerbørsen i første halvdel av sesongen.

Playmaker Mario Matic og keeper Kristijan Jurisic har begge mer enn dobbelt så mange poeng som tredjemann på listen. Matic topper med 49 poeng. Jurisic har 44 poeng. Tredjemann er overraskende nok Magnus Søndenå. Han har 21 poeng, men en skulderskade gjorde som kjent sitt til at han gikk glipp av en rekke kamper i fjor høst. Søndenå rapporteres i å være på vei mot kalasform, skal vi tro ØIF-trener Andre Jørgensen Hofstøl. – Søndenå gir oss en helt annen dimensjon i spillet, konkluderte Jørgensen etter at ØIF slo blant andre Nærbø i to treningskamper mens håndball-EM pågikk.

Nøtterøy og Kristiansand ble også grundig slått i treningskamper. Mario Matic og Kristijan Jurisic har imidlertid tilrevet seg et solid forsprang i kampen om årets spiller. Keeper Jurisic er kåret til ØIFs beste sju ganger i løpet av sesongen, mens Matic har vært best i fem kamper ifølge ØIFs egen jury. Men Matic har altså totalt sett samlet fem poeng mer enn Jurisic hittil. Bak Magnus Søndenå på tredjeplass er det tett.
William Fiala Gjermundnes og Frederik Børm har 20 poeng, mens Sander Løvlie Simonsen har 19 poeng. Fjorårsvinner Sondre Paulsen er kun på en delt tiendeplass.

Her er hele listen over spillere som har fått poeng på spillerbørsen i første halvdel av sesongen:

1. Mario Matic 49 poeng
2. Kristijan Jurisic 44 poeng
3. Magnus Søndenå 21 poeng
4. Frederik Børm 20 poeng
5. William Fiala Gjermundnes 20 poeng
6. Sander Løvlie Simonsen 19 poeng
7. Olaf Richter Hoffstad 15 poeng
8. Richard Lindstrøm 14 poeng
9. Ivan Eres 9 poeng
10. Sondre Paulsen 7 poeng
11. Lars Jakobsen 7 poeng

I hver kamp gis det altså alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består nesten fast av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen, David Rui og Oddvar Paulsen pluss noen håndplukkede gjester fra kamp til kamp. Fredag blir det ny børs!