ALT SJEKKES: – Her overlates ingenting til tilfeldighetene – ØIF Arendal

ALT SJEKKES: – Her overlates ingenting til tilfeldighetene

ØIF Arendal slo Robert Hedins Tønsberg Nøtterøy i to treningskamper på nyåret. Fredag kveld møtes lagene igjen. Da er det alvor.

-Her overlates ikke noe til tilfeldighetene, smiler ØIF Arendal-trener André Jørgensen Hofstøl mens han nøye studerer det som skjer på skjermene foran ham. Han stopper spillet på skjermen, spoler frem og tilbake. Noterer. For fredag er det alvor – på alvor – når Tønsberg Nøtterøy gjester Sparebanken Sør Amfi i den første kampen i Rema 1000-ligaen etter EM-pausen.

Analyse
Da nettredaksjonen var innom klubblokalene i Sparebanken Sør Amfi mandag ettermiddag hadde nevnte Jørgensen Hofstøl og Luka Panza sittet i flere timer med analysearbeid. Formål: Å plukke Tønsberg Nøtterøys spill og taktikk fra hverandre, samt se nøye på egne prestasjoner i både treningskamper og i bortekampen mot laget fra Norges eldste by i fjor høst – helst i et nytt lys.
– Vi kan selvsagt ikke gå ut med hva har funnet ut, men vi finner noen detaljer her og der. Samtidig finner vi momenter og forbedringer i eget spill. Spillerne blir presentert for våre tanker i eget videomøte. Deretter drøfter vi sammen, forklarer han.

Etter trenerkollegenes analyseøkt bar det rett til ettermiddagsøkt i Sparebanken Sør Amfi. Selv om ØIF Arendal samlet har scoret 37,4 mål i snitt i treningskampene mot nettopp Tønsberg Nøtterøy, Nærbø og sist Kristiansand, er Rema 1000-ligaen noe helt annet.

Robert Hedins mannskap avsluttet høstsesongen med blant annet seier mot Kolstad og to uavgjort-resultater mot henholdsvis Nærbø og Halden. Det er med andre ord et formlag som venter Kristijan Jurisic & co fredag kveld.

PS: ØIF Arendal vs. Tønsberg Nøtterøy har avkast klokken 18:00 i Sparebanken Sør Amfi fredag kveld. Billettsalget åpner tirsdag klokken 19:30, like etter at Regjeringen har offentliggjort eventuelle lettelser i restriksjoner som også gjelder kulturarrangement – som håndballkamper på toppnivå.