PRESSEMELDING: Avlyser CC Cowboys-konserten – ØIF Arendal

PRESSEMELDING: Avlyser CC Cowboys-konserten

CC Cowboys skulle ha stått på scenen i Sparebanken Sør Amfi lørdag 19. mars. Den varslede smitteøkningen i februar og mars gjør det uforsvarlig å arrangere konserten.

– I samarbeid med managementet til CC Cowboys og medarrangør Canal Street har vi besluttet å avlyse den oppsatte konserten med CC Cowboys i Sparebanken Sør Amfi 19. mars. Pandemien har vært og er fortsatt krevende. Det ville vært et sjansespill å arrangere denne konserten nå, særlig med tanke smitten som antas å øke kraftig i ukene fremover, opplyser arrangementssjef i ØIF Arendal Per Carsten Michelsen.

Ser mot høsten
Selv om den oppsatte konserten 19. mars nå avlyses, melder Michelsen om et offensivt samarbeid med Canal Street over sommeren. Tanken om å arrangere to større events står fortsatt støtt. Michelsen opplyser at Canal Street og ØIF Arendal allerede er i gang med å se på mulige nye konserter senhøsten.
– Vi ser på muligheten for å arrangere nye konserter sammen til høsten, men vi legger ikke skjul på at vi gjerne skulle ha hatt en pangstart på event-samarbeidet med Canal Street med en så solid aktør som CC Cowboys på scenen som startskudd. Vi kommer sterkere tilbake, avslutter Per Carsten Michelsen.

Alle som har kjøpt billetter til den oppsatte konserten får refundert billettene via betalingstjenesten Vipps.

Har du andre tekniske spørsmål knyttet til refundering av billetter, send e-post til ole@oifarendal.no.