Håper på full gjenåpning – holder igjen billettsalget til tirsdag kl. 19:30 – ØIF Arendal

Håper på full gjenåpning – holder igjen billettsalget til tirsdag kl. 19:30

Arrangementssjef Per Carsten Michelsen håper regjeringens siste signaler resulterer i full gjenåpning før neste fredags hjemmekamp mot Tønsberg Nøtterøy i Sparebanken Sør Amfi.

Arrangementssjef i ØIF Arendal, Per Carsten Michelsen.

– De siste signalene peker mot en mulig full gjenåpning innen neste fredag. Derfor holder vi igjen billettsalget til etter Regjeringens planlagte pressekonferanse tirsdag 1. februar. Vi holder derfor billettsalget igjen til tirsdag klokken 19:30 slik at pakka vi kan servere faktisk blir slik og ikke noe annet, sier Michelsen til oifarendal.no lørdag morgen.

Planlegger
Torsdag formiddag sa arrangementssjefen til oifarendal.no at planen for det da mest nærliggende scenariet lå klart på Michelsens bord. På dette tidspunktet var det tre kohorter som lå til grunn. Restriksjonenen knyttet til innendørsarrangement trådte i kraft forrige uke og er fortsatt gjeldende regelverk.Torsdag kveld ga helseminister Ingvil Kjerkhol tydelige signaler i retning av full gjenåpning. Et av signalene peker i retning av at norske myndigheter følger Danmarks gjenåpning. Danmark åpner 1. februar.
– Derfor har vi bestemt oss for å holde pusten litt lenger og avventer derfor med å åpne billettsalget til tirsdag. Vi har fått en del spørsmål knyttet til når billettsalget åpner, men vi velger heller å ha is i magen slik at vi slipper å re-organisere flere ganger. Det er et bra trøkk knyttet til billetter og folks ønske om å komme på kamp igjen, sier Per Carsten Michelsen videre.

Michelsen gjentar budskapet fra torsdag og sier videre at det er bedre å legge ut et tomt salkart (oversikt over hvor man kjøpe plass i Sparebanken Sør Amfi) uten å ta hensyn til kohorter og en rekke andre restriksjoner som gjør det utfordrende å fylle hallen slik det var før pandemien traff Norge og verden som en knytteneve.
– Det er mange som igjen ønsker å oppleve Sparebanken Sør Amfi på sitt aller beste. Derfor håper vi på full gjenåpning og at restriksjonene ikke lenge gjelder neste fredag når Tønsberg Nøtterøy venter på gutta i storstua vår. Jeg er optmist, men det har jeg også vært tidligere. Vi får vente til tirsdag’n, smiler og avslutter arrangementssjefen som snart har en praktisk doktorgrad i arrangementsrestriksjoner.

Tirsdag altså. Klokken 19:30!