JØRGENSEN HOFSTØL: – Et scoop og et tydelig signal om det som skjer i norsk håndball – ØIF Arendal

JØRGENSEN HOFSTØL: – Et scoop og et tydelig signal om det som skjer i norsk håndball

André Jørgensen Hofstøl er svært fornøyd med å få det danske stortalentet Mathias Larson til ØIF Arendal.

André Jørgensen Hofstøl.

Playmakeren hentes fra GOG og kommer til Arendal til sommeren.
– Mathias er en meget spennende spiller som kommer fra det som i øyeblikket er Danmarks beste klubb om dagen. Når Morten Olsen og Mathias står ved siden av deg hver dag, har du opparbeidet deg et visst nivå. Dette er et scoop, mener André Jørgensen Hofstøl.

GOG-spiller Mathias Larson blir ØIF Arendal kommende sesong.

Talentfabrikk
Larsons nåværende klubb leder den danske serien med god margin, foran profilklubben og sist sesongs Champions League-finalist Aalborg.
– Mathias har nå fått en sesong i GOG, en klubb som enkelt kan betegnes som en talentfabrikk ut av en annen verden. De har en vanvittig god treningskultur og kjent for sin hurtige håndball. Mathias har innarbeidet denne spillestilen og vil være en av pådriverne for den filosofien vi skal bli kjent for, fastslår Jørgensen Hofstøl som selv har spilt ut sine håndballsko i den danske storklubben.

Gjennombruddsterk
Dansken spås å bli en spiller publikum vil trykke til sitt bryst.
– Han har et bra gjennombruddspill, flink til å flytte ball og rett og slett en bra playmaker.
Mario Matic har vært svært toneangivende for ØIF Arendal så langt denne sesongen.
– Dette er to ulike playmakere. Mathias er enda bedre til å gå av mann og utnytte rom til egen fordel. De vil utfylle hverandre på en god måte, spår ØIF-treneren som påpeker at 20-åringens flytting til ØIF Arendal vitner om det som skjer i både ØIF Arendal og norsk herrehåndball generelt.
– Nivået på de beste danske klubbene er fortsatt bedre, men at vi kan lokke til oss stortalenter som Mathias vitner om klubbens økte profesjonalitet og norsk håndballs attraktivitet. Avstanden til den danske ligaen er blitt mindre, avslutter Jørgensen Hofstøl.