SPILLERBØRSEN: – Fikk bestemannspris, ga den videre – ØIF Arendal

SPILLERBØRSEN: – Fikk bestemannspris, ga den videre

Magnus Søndenå ble kåret til ØIFs beste av en lokal jury i Lørenskoghallen da ØIF Arendal surret bort seieren og spilte uavgjort 23-23 mot Fjellhammer.

Ivan Eres ble kåret til ØIF Arendals beste spiller, ifølge nettredaksjonens jury.

Søndenå kvitterte med å overrekke bestemannsprisen til sin egen keeper Ivan Eres. Men, hvem var egentlig best av de to?
Magnus Søndenå ble ØIFs toppscorer med åtte mål – fire i hver omgang. Keeper Ivan Eres var høyt og lavt, reddet 15 skudd deriblant tre straffekast.

ØIFs egen jury er ikke i tvil: Ivan Eres får 5 poeng på spillerbørsen. Spesielt imponerende var redningen på en flyver fra Fjellhammer. Da svarte Eres med sin versjon av en flyver og reddet mesterlig. Den unge keeperen oppnådde en redningsprosent på 40 på den offisielle statistikken.

Magnus Søndenå får 3 poeng på spillerbørsen. Til tross for åtte scoringer ble det både straffebom og litt for mange tekniske feil på Søndenå. Alt i alt var det en svak forestilling av ØIF. -Spill og løp, oppfordret ØIF-trener Andre Jørgensen Hofstøl i en time out på stillingen 19-19. Det holdt i en kort periode da ØIF tok ledelsen 23-20, men så var det slutt på løpingen.

Det var danske Lars Jakobsen som var beholdningen for ØIF i første omgang. Han startet forrykende og får 2 poeng på børsen. Dessverre ble han mer borte i andre omgang og det ble med de fem scoringene han hadde før sidebytte.

Siste poenget går til Olaf Richter Hoffstad. Høyrekanten scoret 3 mål, men også han bommet på straffe.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.