FORNØYD: – Vi måtte justere litt – så oss aldri tilbake – ØIF Arendal

FORNØYD: – Vi måtte justere litt – så oss aldri tilbake

André Jørgensen Hofstøl var fornøyd med spillerne etter nok en målfest i Sparebanken Sør Amfi.

André Jørgensen Hofstøl måtte dra i håndbrekket for å justere kursen i begynnelsen av andre omgang. Det ga resultater.

– Vi er tilbake der vi skal være. Vi løper mye og lyktes med det vi hadde en plan om, oppsummerer André Jørgensen Hofstøl.

Timeout
ØIF Arendal løp inn til 21-12 midtveis, men i begynnelsen av andre omgang yppet gjestene seg i Sparebanken Sør Amfi og reduserte litt for mange ganger. På 22-16 tok Jørgensen Hofstøl og kollega Luka Panza time-out og fikk strammet opp spillerne litt. ØIF Arendal vant 39-28, noe som gjør at Bækkelaget er slått med 29 (!) mål over to kamper denne sesongen. ØIF vant som kjent 40-22 mot Bækkelaget i Oslo i høst.
– Vi leverer en solid førsteomgang. Etter pause slurver vi litt for mye. Vi tok en timeout og fikk justert på spillet vårt. Derfra og ut så vi oss ikke tilbake, sier Jørgensen Hofstøl som trekker frem løpsmaskinene Søndenå, Hoffstad og Simonsen som toneangivende i den hurtige propaganda-håndballen spillerne leverte i kveld.

Slo tilbake
For Jørgensen Hofstøl var ikke fornøyd med prestasjonene mot Fjellhammer onsdag kveld. Da rotet ØIF Arendal vekk en brukbar ledels nok engang denne sesongen.
– Vi slår tilbake og det er prestasjoner som dette som skal være normalen vår, avslutter en fornøyd André Jørgensen Hofstøl.

PS: Bækkelaget spilte blant annet uten Emil M. Sundal i kveldens kamp.