– Vi glemmer aldri 31. oktober – ØIF Arendal

– Vi glemmer aldri 31. oktober

Vi var kun ti supportere da Bækkelaget ble slått 40-22 31.oktober i høst. Vi tror mange angret seg, men hva skjer idag? Les dagens supporterblogg!

Sondre Paulsen, Magnus Søndenå og ØIF Arendal slo Bækkelaget kraftig sist. I ettermiddag venter deres nye lagkamerat Aksel A. Strupstad og hans Bækkelaget. Oslo-laget er garantert sultne på revansj. Arkivfoto.

Blir det fest i Norges flotteste arena?
Vi var kun ti supportere som valgte å ta turen til Nordstrand Arena 31. oktober, men vi er overbevist om at veldig mange angret på at de ble hjemme!
Alt stemte! Og vi spilte Bækkelaget ut av egen hall og vant med 18 mål. Gutta viste at de kunne slå tilbake etter tapet på hjemmebane mot Fjellhammer. Nå er det tid for å reise seg atter en gang. Vi tapte riktig nok ikke onsdagens bortekamp, men det var Fjellhammer som kunne juble for ett poeng… 

Nå er det ny kamp, nye muligheter. Vi leste at gutta har analysert og nullstilt og er klare for oppgaven. 

Sommerfugler i magen, rastløs, ett blikk på klokka med jevne mellomrom, alt er som vanlig på kampdag! Vi gleder oss vilt. Heldigvis har vi OL og norske utøvere å heie på mens vi venter. Hatten av for OL-dronningen, vår egen Marte Olsbu Røisland, for en utøver! 

Bækkelaget har 2 spillere inne på topp 10 på toppscorerlisten, Emil Midtbø Sundal og Trym Korperud Johnsen, begge bakspillere, i tillegg har de en meget effektiv linjespiller i Strupstad som fra og med neste sesong spiller i rødt og svart. Vi gleder oss til å se nøye på han. 

Idag håper vi at folk finner veien til Sparebanken Sør Amfi! Vi lengter etter full hall og elektrisk stemning. Hva er vel bedre enn en fullstappet hall på kokepunktet? Nå er det ingenting som hindrer oss, kun den vanskelige «dørstokk-mila», viljen til å komme seg opp av god-stolen og ta turen til Norges flotteste arena! GJØR DET! 

Vi er spente. Hvem får tillit mellom stengene fra start? Vi har for øyeblikket ett suverent keeper-par, og det er utrolig gøy med Ivan som har fått vist seg frem de to siste kampene. Hvor mange assist får vi se fra Magnus idag? Det er virkelig en fryd å se han spille. Klarer gutta å bre spillet ut, slippe ballen i riktig øyeblikk, får vi se flyvere, doble flyvere? Vi gleder oss til å bli underholdt! 

Idag er det morsdag, gratulerer med dagen alle fantastiske mødre! Ta med mor på kamp, perfekt feiring. I morgen er det Valentines. Ta med daten på kamp -en perfekt date spør du oss:)

Ses i Sparebanken Sør Amfi! GOD KAMP!

Supporterhilsen fra Ingrid og Kari Sunde, Svermen