MATCHDAY: Dagens tekst – ØIF Arendal

MATCHDAY: Dagens tekst

ØIF Arendal har en kamp fra midtuken å revansjere når Bækkelaget står klare i ettermiddag.

ØIF Arendal åpnet vårsesongen med å løpe over Tønsberg Nøtterøy med overbevisende 40-29 forrige fredag. I ettermiddag står en enda bedre motstander klar her i Sparebanken Sør Amfi. Bækkelaget har imponert – tross relativt beskjedne økonomiske ressurser – i en årrekke. Foruten kommende sesongs ØIF Arendal-signering, Aksel André Strupstad, er Emil M. Sundal omsider i gang igjen for gultrøyene på «Høgda».
Mot Runar i midtuken hamret Sundal inn 8 nye mål. Han og samspillet med Strupstad blir sentralt for Frederik Børm & co å stoppe i gjestenes offensive spill.

Det blir også spennende å se om det blir Ivan Eres eller Kristijan Jurisic som får tillitt fra start i ettermiddagens kamp. Eres var ØIF Arendals beste spiller i 23-23-kampen mot Fjellhammer i midtuken. Mot nevnte Tønsberg Nøtterøy leverte han 48% i den ene omgangen han spilte da. Jurisic var for øvrig ikke med til Oslo onsdag kveld, ettersom han plages av en lei belastningsskade. I skrivende stund er det usikkert hvorvidt Jurisic blir klar eller ikke.

Det eneste som derimot er klart er at Magnus Søndenå og resten av ØIF Arendal-spillerne må opp i ringen for å vinne mot Bækkelaget. For er det noe Oslo-laget er gode til, så er det å ta skalper.

God kamp!