JØRGENSEN HOFSTØL: – Potensialet hans er skyhøyt – ØIF Arendal

JØRGENSEN HOFSTØL: – Potensialet hans er skyhøyt

I dag ble det kjent at stortalentet Herman Thysted har skrevet under ny kontrakt med ØIF Arendal.

André Jørgensen Hofstøl.

– Herman hadde en god januar måned etter å ha vært ute med langtidsskade i hele høst. Det viktigste for Herman blir å holde seg skadefri, for potensialet hans er skyhøyt. Det er derfor klubben har tilbudt ham en langtidskontrakt, sier André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no.

Skadehistorie
Thysted ble skadet på forsommeren i fjor. En kneoperasjon var det eneste saliggjørende. I januar var han tilbake på trening og markerte seg i flere av treningskampene i EM-pausen. Han har også tidligere vært plaget med skader.
– Seriøsiteten, viljen og holdningene gjør at mye ligger til rette for en fin håndballkarriere. Nå må han holde seg skadefri slik at han får vist seg frem slik at han utvikle seg videre de neste årene. Hadde han ikke vært plaget med skader, ville han ha vært enda lenger fremme i utviklingen. Vi tror på Hermans kvaliteter og potensial, sier han videre.
Thysted har fått en liten belastningsskade etter opptreningen i januar og har ikke vært i kamptroppen etter EM-pausen.

Aldersbestemt
Thysted, som spilte sin barne- og ungdomshåndball i Urædd i Porsgrunn, har i flere år fast vært inventar på yngre landslag. Hans voldsomme skuddsalve er fryktet.
– Han har et veldig trykk i skuddet og i fintene. Den kombinasjonen er særdeles spennende. Han er også såpass ung at han enkelt vil tilpasse seg den nye og enda hurtigere gjennombruddshåndballen klubben legger opp til fremover. En strålende og stø type, avslutter og skryter Jørgensen Hofstøl.