I tvil om hva du skal i vinterferien? – ØIF Arendal

I tvil om hva du skal i vinterferien?

Når kaffen, pølsene eller alt annet som står på menyen skal klargjøres, får ØIF Arendals Line Olsen god hjelp av fremtidens skøyteløpere. For i kafeen ved isbanen er det håndball og skøyter som gjelder.

Line Olsen og ØIF Arendal driver kiosken ved isbanen på Myra. På kveldstid får hun god hjelp av skøyteklubbens fremtidige håp.

– Denne gjengen er veldig glad i å hjelpe til. De er med i kiosken og rydder bord, men det aller viktigste er at de er skøyteløpere og byens OL-håp i fremtiden, smiler Line Olsen som også driver kafeen i Sparebanken Sør Amfi på vegne av ØIF Arendal. Det er også ØIF Arendal som driver den hyggelige kiosken ved skøytebanen på Myra.

Åpent
Og nå er det vinterferie, og Olsen – og hennes gode hjelpere – holder kiosken åpen på kveldstid. For etter en runde på isen, er det godt å kunne varme seg sammen. Særlig skøyteklubbens unge utøvere trener mye. Fire ganger i uka trener de, og kanskje er fremtidens Simen Spieler Nilsen blant de håpefulle.
– Vi har det kjempeartig sammen. De har lært meg masse om skøyter. Det er veldig hyggelig at ØIF Arendal og skøyteklubben har et godt samarbeid.

Så hvis du er i tvil om hva du skal gjøre i vinterferien, er isbanen et strålende alternativ. Og etterpå venter Line og hennes medhjelpere med nesten hva det enn skulle være.

God skøyting!

PS: Sjekk åpningstider og øvrig info om tilbudet på isbanen på Myra her: https://www.arendal.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/skoytebanen/