LEDIG STILLING! – ØIF Arendal

LEDIG STILLING!

Arrangementssjef Per Carsten Michelsen er ikke mye sørlandsk når han beskriver riggegjengen i Sparebanken Sør Amfi.

En av våre fantastiske frivillige Agan Dizdarevic i trespann med Sondre Paulsen og hans sønn ruller sammen kampgulvet etter 40-29 seieren mot Tønsberg Nøtterøy for en uke siden.

– Vi søker rett og slett nye, frivillige medarbeidere til verdens beste frivilligmiljø. ØIF Arendals fantastiske dugnadsteam ønsker rett og slett seg enda flere gode hjelpere på kampdager i Sparebanken Sør Amfi, sier Michelsen til oifarendal.no.

Arrangementssjef Per Carsten Michelsen er mannen å ta kontakt med om du ønsker å bli en del av ØIF Arendals frivillige stab på kampdager.

Pakke
Primæroppgaven går ut på å legge ut og ta opp kampgulvet før og etter hjemmekampene i Sparebanken Sør Amfi. Michelsen sier dugnadsarbeiderne blant annet får nytt dugnadstøy før hver sesong. For de frivillige i ØIF Arendal blir tatt godt vare på.
– Man får også tilgang til ØIF Arendals dugnadskantine, som serverer varm mat og litt dessert på kampdag. Vi opplever at de frivillige gleder seg til kampdag og mange kommer tidlig til hallen for å ta en kopp kaffe og snakke håndball og å løse verdensproblemer. Dette er en veldig inkluderende gjeng, mener Michelsen.

Rabatter
KLubbens frivillige – som må sies å være blant de beste i Norge – får også tilgang til rabattert sportstøy og sko hos klubbens utstyrsleverandør, anerkjente Mizuno.
– Vi har også 2-3 flotte fester som våre frivillige blir invitert til. Miljøet blant de frivillige er anerkjent, men vi ser gjerne at enda flere blir en del av laget vårt, avslutter arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

Interessert? Send en mail til per@oifarendal.no! Husk å oppgi navn og mobilnummer, så tar han kontakt med deg!