Sliter uten Matic på Jæren – ØIF Arendal

Sliter uten Matic på Jæren

ØIF Arendal kom bakpå borte mot Nærbø i første omgang og har aldri klart å reise seg. Jærbuene leder 19-13 til pause.

ØIF Arendal sliter i Nye Loen i kveld. Her prøver Richard Lindstrøm seg mot Nærbø på hjemmebane i høst.

– 19 mål bak er mye, men har mer problemer i angrep enn i forsvar. Derfor har Nærbø fått flere lette mål fremover. I andre omgang må vi forberede angrepsspillet, sa ØIF Arendal-trener Luka Panza til Direktesport i pausen.
ØIF Arendal stiller uten Mario Matic i kveldens kamp, men gledelig at både Herman Thysted og Jakob Lorentzen er tilbake i spill igjen.
Dagens kamp er forøvrig den første etter at det ble kjent at Nærbøs trener Heine Jensen overtar som ny ØIF-hovedtrener etter sesongen.

Slik var omgangen
Lars Jakobsen åpnet kveldens kamp på best mulig vis og satt inn 1-0 favør ØIF Arendal. Deretter utlignet Tord Haugseng og siden så ikke vertene seg tilbake i første omgang. Selv om det var gledelig å se Jørg William Fiala Gjermundnes, Magnus Søndenå og Lars Jajobsen score nye mål, hjalp ikke det mot et heltent hjemmelag. Ti minutter før første omgangen var over, valgte Luka Panza og André Jørgensen Hofstøl å ta timeout på stillingen 15-7. 5:1-forsvaret ble byttet ut med 6:0. Det hjalp. Kristijan Jurisic kom i gang med redninger og kontringsspillet fikk fart på seg. Dramatisk ble det etter 25 minutters spill. Olaf R. Hoffstad reduserte til 16-11, men Nærbøs profilerte bakspiller Andreas H. Haugseng kom seg ikke unna og ble belønnet med rødt kort, uten at det hjalp på måltavla. Nærbø gikk til pause med 19-13.

Tord Aksnes Lode og Tord Haugseng har satt inn fire mål hver for vertene, mens Olaf R. Hoffstad har satt inn samme antall for ØIF Arendal.