SPENT: – Klart dette blir svært spesielt – ØIF Arendal

SPENT: – Klart dette blir svært spesielt

I dag er Svermen endelig på hjul igjen når ØIF Arendal møter kommende hovedtrener Heine Ernst Jensen og hans Nærbø i «fjoset».

Her er Sunde og Svermen på plass i Nye Loen ved en tidligere anledning.

SUPPORTERBLOGG: Turene til «fjoset» er en av de gøyeste! Endelig supportertur igjen! Vi må helt tilbake til november siden sist vi dro på kamp i egen buss. Interessen ved tidligere turer sa oss at det ville bli vanskelig å få nok supportere til å sette opp buss til kampen mot Nærbø. Sjefen sjøl, Jørn, var tydelig på at minimum antall måtte være 25 personer.
Tur-ansvarlig, Kari, gjøv på oppgaven og pushet ut x antall  sms’er så var vi igang. Vi var oppe i 33 supportere og det er fantastisk på en onsdag hvor turen går helt til Jæren. Dessverre er det fremdeles smitte og vi har fått avmelding fra flere grunnet Covid-19, men 30 i bussen og et par supportere som møter oss i hallen er bra på en onsdag!
Det har de siste turene til nNrbø (før korona) nærmest blitt en familie-tur for vår del. Niesene/kusinene våre Kaja og Ida samt storesøster/tante Eli og svoger/onkel Helge har vært fast innslag på bussen. Denne gangen er gjengen halvert, det var dessverre bare Kaja som fikk til å bli med. 3 x Sunde får heie ekstra i kveld! 

Vi er heldige som alltid har de beste folka med i bussen, det er aldri nei når vi spør om tjenester. Og som vanlig skal Christina diske opp med sin himmelske hjemmebakst. Kaffe blir det også og vi blir ikke overrasket om noen har med seg en gevinst eller to til lotteriet. Alt er duket for en perfekt tur med de beste håndball-venner! 

Det er alltid moro med turene til Nærbø og Nye Loen. Det er det eneste laget fra Rogaland, og Nye Loen er en kul hall med skikkelig stemning.  Vi lader alltid opp til kamp med pizza fra Pizzabakern på Nærbø, selvfølgelig sponset av Svermen, og vi blir alltid tatt veldig godt imot. Ekstra spesielt blir det denne gangen, på motsatt laglederbenk står vår fremtidige hovedtrener og han skal gjøre sitt for å strø grus i maskineriet til ØIF Arendal. Vi skal ønske han hjertelig velkommen når den tid kommer, men i kveld er det «no mercy»!

Nærbø puster oss i nakken. Med en kamp mindre spilt ligger de tre poeng bak oss på tabellen. Vi tror poengene blir helt avgjørende dersom vi skal kjempe om medalje. Gutta står foran en tøff, men ikke umulig oppgave. 

Nærbø er «i dytten». I europacupen gikk de i helgen videre til kvartfinale. De har også en sterk borteseier mot Runar Sandefjord i forrige serierunde hvor, 2 x Sunde selvsagt var ringside.
Andreas Haugseng og Lars Sigve Hamre er begge bakspillere og mestscorende for Nærbø. Sistnevnte puttet 11 mål for Nærbø i Runarhallen sist onsdag og må absolutt stoppes. De har i tillegg noen meget effektive kantspillere i Svensgård, Lode (høyre kantspillere) og Thue som er venstre kantspiller. Alle tre har scoret over 60 mål i 21/22 sesongen. 

Nærbø spiller tøft fysisk, det liker vi. Kampen mot Runar Sandefjord var intet unntak, problemet var bare at på den ene siden fikk Nærbø-spillerne rive og slite i trøyer, komme sent inn i taklinger uten konsekvenser mens på den andre siden kom 2-minuttene på løpende bånd. La oss håpe at kveldens dommerpar legger seg på en fair linje, gjerne en tøff linje med så lik dømming som mulig. 

Vi er så glad for at timene før kamp skal tilbringes med gode venner. Timer som til vanlig er full av uro, rastløshet og nervøsitet. De timene er uendelig mye lettere å takle sammen med Svermen. 

39 billetter er kjøpt, vi har til og med kjøpt egne billetter til trommene. Vi skal være kledd i rødt og sort, vi skal være høylytte, vi skal gi ALT for å hjelpe gutta så de tar med to poeng hjem til vakre Sørlandet! GOD KAMP!

Supporterhilsen fra Kari og Ingrid Sunde, Svermen

PS: Dagens kamp starter klokken 18:30 og ses på Direktesport om du ikke er på plass i hallen!