Skudduttellingen ble avgjørende – ØIF Arendal
logo

Skudduttellingen ble avgjørende

ØIF Arendal tapte 38-28 borte mot Nærbø i kveld. Spillerbørsjuryen fikk en relativt vanskelig oppgave.

Jørg William Fiala Gjermundnes’ uttellingsprosent avgjorde til hans fordel. Arkivfoto.

Det ble en heller mørk vinterkveld på Jæren for ØIF Arendal i kveld, men spillerbørsen skal ut okke som.

Juryen var dels uenige om Magnus Søndenå eller Jørg William Fiala Gjermundnes skulle få flest poeng.

Fiala var endelig tilbake og satt inn 6 skudd på 8 forsøk, noe som gir småpene 75% i uttellingsprosent. Bakspilleren serverte også fire målgivende pasninger. I sum holdt det akkurat til å hente hjem full pott og 5 poeng.

Magnus Søndenå leverte også en brukbar kamp for ØIF Arendal i kveld. Han serverte sine lagkompiser fire målgivende pasninger og satt inn 6 mål på 11 forsøk (54% uttelling). Nettopp uttellingen gjorde at han ble vurdert under Fialas samlede prestasjoner i kveld. Søndenå belønnes med 3 poeng for innsatsen.

Olaf R. Hoffstad er en gjenganger når juryen diskuterer prestasjoner og børspoeng. Hoffstad var ikke like dyktig i 5:1-forsvaret som han bruker å være, og fremover bommet han unødig mye til ham å være. Han satt likevel inn 5 mål på 9 forsøk og belønnes med 2 poeng.

Det siste poenget går til klubbveteran Sondre Paulsen. Han får 1 poeng av spillerbørsjuryen.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.