NORGE: Vant etter råsterk snuoperasjon – ØIF Arendal

NORGE: Vant etter råsterk snuoperasjon

Det er ikke bare i kampen om medaljer at det skapes dramatikk i Rema 1000-ligaen.

Haslum og Anders Røe (nr. 5) snudde kampen mot Fjellhammer i kveld. Her fra oppgjøret mellom ØIF Arendal og Haslum september 2020.

Da Benjamin Berg satt inn og økte Fjellhammers ledelsen til 14-7 mot Haslum i Nadderud Arena, var det få som trodde rødtrøyene hadde mer å stille opp med i kveldens kamp. Men, det hadde vertene. Haslum lå på 11.plass, fire poeng bak nettopp Fjellhammer, før dagens kamp lagene mellom. En råsterk andreomgang endte med 23-22 seier til Haslum. Alexander Høiness hadde ikke satt inn et eneste mål i oppgjøret, men da det gjenstod drøye halvminuttet av kampen satt inn målet som skulle vise seg å bli seiersmålet. Dermed sikret Haslum seg to viktige poeng i kampen om å unngå nedrykk. Poengene sørget for at det nå er tre poeng ned til Sandefjord, som ligger under nedrykksstreken. Sandefjord har en kamp mindre spilt enn Haslum.
Evigunge Anders Røe ble Haslums mestscorende med 6 mål. Andreas Furuseth ble Fjellhammers toppscorer med 6 mål.

Tirsdag ble det kjent at tidligere ØIF Arendal-spiller August Baskår Pedersen blir Flensburg-spiller neste sesong. I dag fulgte kantspilleren og Drammen HK opp og gjorde kort prosess mot Bergen i Bergen. Bergenserne leverte riktignok en solid første omgang og gikk til pause med 18-16, en ledelse Drammen spiste opp i andre omgang. Drammen vant til slutt som ventet komfortabelt 37-25 og befestet sin posisjon på tabellen.
Jens Plougstrup, Leander Seime og Fredrik Clementsen scorte alle fire mål for Bergen, mens Hermann Vildalen satt inn 8 mål for Drammen.

ØIF Arendal tapte 38-28 borte mot Nærbø i Nye Loen. Sjekk nettsiden for egne saker.