Beskriver samarbeidet som «unikt» – ØIF Arendal

Beskriver samarbeidet som «unikt»

Kristijan Jurisic har funnet sin sjelevenn i målvaktsarbeidet. Han hyller samarbeidet med kollega Ivan Eres.

Kristijan Jurisic har skrevet ny kontrakt med ØIF Arendal som varer frem til 2026. Til venstre diskuterer han med kollega Ivan Eres.

– Jeg har faktisk aldri opplevd et slikt samarbeid med noen andre målvakter tidligere. Da Ivan kom til Arendal «klikket» det med en gang mellom oss. Vi ser på hverandre som brødre, beskriver Kristijan Jurisic.

Ny kontrakt
Tidligere i dag ble det kjent at Kristijan Jurisic har skrevet en ny langtidskontrakt med ØIF Arendal. Kontrakten strekker seg ut 2025/2026-sesongen.
– Vi gjør det vi kan for å at den andre skal bli best mulig og unner hverandre suksess. Vi pusher hverandre hver dag, snakker håndball og detaljer. Et helt unikt samarbeid som også påvirker meg på en god måte. Samarbeidet mellom Ivan og meg blir bare bedre og bedre, legger han til.
Søndag overtok han målvaktsjobben etter Eres, som sto en god omgang mot Bækkelaget. I andre omgang leverte Jurisic 41%.

Menneskesyn
Ivan Eres er kroat, mens Jurisic har dobbelt statsborgerskap – norsk og kroatisk.
– Det er vanskelig å si hvorfor det fungerer så bra mellom Ivan og meg. En ting er vi er målvakter, men det ligger kanskje noe i kulturen som binder oss sammen. Menneskesynet og måten vi ser livet på? Jeg er usikker, men det «klikket» som sagt med engang vi begynte å prate med hverandre i fjor sommer. Ivan gir alltid alt og det liker jeg. Nei, dette samarbeidet gjør meg bedre og var og er også en viktig bidragsyter til at jeg stortrives i Arendal og i denne klubben. Nå skal det bli enda bedre, avslutter Kristijan Jurisic.