Jevnt i Lørenskoghallen – få med deg 2.omgang! – ØIF Arendal

Jevnt i Lørenskoghallen – få med deg 2.omgang!

ØIF Arendal-bussen reiste uten Kristijan Jurisic til Oslo tidligere idag, men en danske med navn Lars var med!

Lars Jakobsen har levert en solid førsteomgang. Arkivfoto: Fjellhammer/H. Grundel.

Lars Jakobsen åpnet kampen på best mulig vis for ØIF Arendal og satt inn 1-0, før tidligere ØIF Arendal-spiller Herman Gjekstad utlignet angrepet etter. Deretter var Lars Jakobsen direkte heit i omgangen, selv om Fjellhammer lå i føringen. Fjellhammer ledet 5-4 etter ti minutter. Etter 20 minutters spill sto det 10-10 på tavla. Nevnte Jakobsen hadde da hamret inn halvparten av ØIF Arendals mål. Hans femte – ØIF Arendals tiende – scoring var et studie i kraft og eleganse. Lagene fulgte hverandre ut omgangen. Frederik Børm kunne ha sørget for 13-13 sekundet før pausesignalet, men skuddet ble reddet.

Magnus Søndenå har scoret fire mål i første omgang.

Til pause står det 13-12 til Fjellhammer.