– Det var magisk. Klart vi har godfølelsen! – ØIF Arendal

– Det var magisk. Klart vi har godfølelsen!

Selv om våre faste supporterbloggere i Svermen måtte kapitulere i går, blir det kamp!

Det var bra trykk på tribunen i semifinalen mellom Fjellhammer og ØIF Arendal i november.

– Vi vet det er en bagatell sett i det store bildet. Men, for oss er det kjipt. Vi må se kveldens kamp mot Fjellhammer på tv. 
Jobb og møte setter en stopper for Sunde Sr. (etter å ha fått flyttet personalmøte som skulle vært torsdag 11.11.21 ble det vanskelig å flytte enda ett møte for å dra til Lørenskoghallen igjen), en positiv hurtigtest setter en stopper for Sunde Jr.
Heldigvis skal sjefen sjøl, Jørn Holmestrand, sammen med 7-8 andre supportere sørge for at gutta får hjelp i Lørenskoghallen. DET er vi utrolig glad for! 

Vi har spilt to kamper mot Fjellhammer denne sesongen. Begge huskes veldig godt. Det utrolig kjipe tapet hjemme i Sparebanken Sør Amfi satt lenge i kroppen. Det smakte godt å slå tilbake i semifinalen i cupen snaue tre uker senere. Det var magisk, med over 100 ØIF-supportere ringside.
Jubelen da vi for andre gang i historien spilte oss til cupfinale – den følelsen kan ikke beskrives med ord. 

Fjellhammer er et godt lag som kan slå de fleste på en god dag. De har svingt i prestasjonene, men står med seier over Nærbø og Halden samt et knepent tap mot Runar Sandefjord i de tre siste kampene. 

Vi fikk en pangstart etter EM-pausen der flere spillere viste seg frem. Det var utrolig gøy å se Kristian Rammel treffe på så og si alt, Olaf Hoffstad briljere, Ivan Eres stenge buret og Magnus Søndenå viste oss alle hva vi har gått glipp av da han gikk skadet. Nettopp Magnus er vi utrolig glad for å ha tilbake på banen. Han tilfører laget noe helt spesielt, han trekker opp tempoet og har en utrolig oversikt over sine medspillere som han mer enn gjerne serverer målgivende pasninger. Det var nydelig å sitte på tribunen og nyte kampen uten å bite negler. Det var godt med en knusende seier!

Vi håper og tror gutta har tatt med seg go-følelsen fra fredagens kamp, at de spiller med hjertet på utsiden av drakta, kjemper for hverandre, setter forsvaret og hindrer innspill til linja.
Sondre Gjerdalen har vist seg effektiv. Fjellhammers toppscorer Benjamin Berg, som fra og med høsten 2022 flytter til de indre skoger og tar på seg Elverumsdrakt, må begge stoppes.

Vi skal ta på oss drakt, heie og juble fra sofaen. Vi har selvsagt tro på at gutta tar med seg to poeng med hjem til vakre Arendal! 

GOD KAMP!

Supporterhilsen fra Kari og Ingrid Sunde

PS: Kveldens kamp mot Fjellhammer har avkast klokken 18:30.