MATCHDAY: – Vi har ikke glemt semifinalen i november – ØIF Arendal

MATCHDAY: – Vi har ikke glemt semifinalen i november

Lumske Fjellhammer har stelt i stand mye problemer for både ØIF Arendal og resten av topplagene i Rema 1000-ligaen de siste sesongene. I kveld blir det en ny test.

André Jørgensen Hofstøl, her i samtale med høyrekant og målgarantist Sander L. Simonsen mot Tønsberg Nøtterøy sist fredag. I kveld venter Fjellhammer borte.

– Fjellhammer står historisk sett dårlig til oss, men vi har veldig gode minner fra Lørenskoghallen. Vi har ikke glemt semifinalen (red.anm: ØIF Arendal-seier 30-24) i november som sikret oss cupfinale, sier André Jørgensen Hofstøl før kveldens Rema 1000-ligakamp med avkast klokken 18:30.

Forsmedelig
ØIF Arendal tapte 29-31 på hjemmebane mot kveldens vertskap i oktober. Få uker senere tok Kristijan Jurisic og ØIF Arendal en fin revansj da laget med de karakteristiske grønntrøyene ble beseiret 30-24 i Lørenskoghallen. Kampen ble en seerverdig forestilling med kniving foran et publikum som ga absolutt alt.
– De kriger, står på og gir seg aldri. De er gode til å holde presset, trykke på og flytte ball. De har laget og vil skape problemer for mange topplag. Fjellhammer er en hard nøtt, mener Jørgensen Hofstøl.
I søndagens serierunde måtte serietreer Runar Sandefjord slite for poengene i 30-29-matchen i Runarhallen.
– Samtidig kan vi kun konsentrere oss om egne prestasjoner og arbeidsoppgaver. Vi tar med oss flyten fra Tønsberg Nøtterøy-kampen og resten av oppkjøringen og treningskampene i januar måned til Oslo i kveld. Leverer vi en prestasjon som er like god eller bedre enn det vi gjorde sist fredag, vinner vi. Dette blir tøft og tight, fastslår han.

Fjellhammer ligger på 10.plass med 15 poeng – ett unna sluttspillplass – før kveldens batalje i Oslo. ØIF Arendal ligger på 4.plass med 21 poeng – to poeng opp til serietreer Runar Sandefjord.

PS: Foruten langtidsskadde Laurits Rannekleiv, blir også Herman Thysted hjemme i Arendal i kveld. Unggutten sliter med en belastningsskade etter comebacket etter kneoperasjonen i høst.