AMPERT SIST: – Jeg gleder meg til å spille i Lørenskoghallen igjen – ØIF Arendal

AMPERT SIST: – Jeg gleder meg til å spille i Lørenskoghallen igjen

Det ble delvis ampert under og etter semifinalen mellom ØIF Arendal og Fjellhammer sist. I kveld er det ny match.

Kristijan Jurisic og ØIF Arendal har gode minner fra Lørenskoghallen. I november sikret ØIF Arendal seg cupfinalebillet mot kveldens vertskap.

-Jeg bare gleder meg til å spille håndball. Jeg tenker ikke så mye på hvordan det var der i november. Det fine er at flere og flere klubber får opp unge supportergrupper som lager liv og røre. Vi i ØIF Arendal har «Det Røde Hjørne», som lager bra med liv. Det er veldig bra for interessen i og for norsk håndball at trykket fra tribunen øker. Jeg gleder meg til kveldens match mot Fjellhammer. Utvilsomt, sier Kristijan Jurisic som fikk høre det – og som ga tilbake – og ikke minst serverte sedvanlig, strålende målvaktsspill i ØIF Arendal-målet i november.

Alt avhenger av oss
Fjellhammer har i flere sesonger vunnet flere sterke seire mot antatt bedre motstand. ØIF Arendal ble beseiret 31-29 i oktober i Sparebanken Sør Amfi. Serietoer Drammen har også gått på en kraftig smell mot Kristian Bliznac’ unggutter.
– Fjellhammer spiller en annerledes håndball enn de andre lagene, noen vil sikkert beskrive spillestilen som noe uortodoks. Det er ikke enkelt å peke på noe spesielt, utover at de er gode på det de driver med. Fjellhammer er et relativt ungt lag, men som mange sliter mot. De har også en dyktig trener som får ut potensialet i troppen, men vi gleder oss til å møte dem, sier en kampklar Kristijan Jurisic som overlot målvaktsarbeidet til kollega Ivan Eres etter hvilen mot Tønsberg Nøtterøy sist fredag.

– Hvem starter bakerst?
– Nei, det avgjør sjefen, svarer han.
For det er liten tvil om kun to poeng er godt nok i Lørenskoghallen skal det bli medalje i årets Rema 1000-liga.
– Det handler om om vårt eget spill og hvordan vi skjøter det. Vi vet at vi kan være veldig gode. Alt avhenger av egne prestasjoner og hvordan vi framstår. Vi har som vanlig forberedt oss veldig godt inn mot kamp, avslutter Kristijan Jurisic.

Kveldens kamp har avkast klokken 18:30 i Lørenskoghallen.