SPILLERBØRSEN: – Skal nær 50% i redningsprosent eller 11 mål avgjøre? – ØIF Arendal

SPILLERBØRSEN: – Skal nær 50% i redningsprosent eller 11 mål avgjøre?

Det var lite tvil – eller? om hvem som skulle få flest poeng på kveldens spillerbørs etter 40-29 seier mot Tønsberg Nøtterøy i kveld.

Magnus Søndenå og Olaf Hoffstad leverte varene i kveld. Det samme gjorde Ivan Eres og Kristian Rammel også. Kvartetten fikk alle poeng på dagens spillerbørs.

Av: Oddvar Paulsen

ØIF Arendal bød opp til målfest da de til tider herjet med Tønsberg Nøtterøy fredag kveld. 40-29 vant hjemmelaget. Det var Olaf Richter Hoffstad som ledet an i scoringsshowet med 11 mål, men er det nok til å få toppscore på spillerbørsen når keeper Ivan Eres varter opp med en redningsprosent på nærmere 50?

Olaf Richter Hoffstad traff på alt og han toppet det hele med en spektakulær flyver som startet på høyrekanten ved Sander Simonsen. Sander spilte opp Sondre Paulsen på en flyver, men Paulsen så at Richter Hoffstad tok sats på for nok en luftpasning, og kampens toppscorer kunne putte ett av sine 11 mål til stor jubel for hjemmepublikum. -Flyverne var innøvd, proklamerte Richter Hoffstad på håndball-TV etter kampslutt. Richter Hoffstad var ikke alene om å være i scoringsform. Kristian Rammel scoret 9 mål. Og bakerst sto Ivan Eres en strålende andre omgang. ØIFs egen jury fikk en vanskelig oppgave med poengfordelingen. Eres reddet 11 av 23 skudd etter at han avløste Kristijan Jurisic etter sidebytte. Magnus Søndenå meldte seg også på etter et flere måneder langt skadeavbrekk. Han scoret tre mål, og var uten tvil assistkongen i kampen. Slik endte juryen opp med poengfordelingen i fredagens kamp:

Olaf Richter Hoffstad 5 poeng
Kristian Rammel 3 poeng
Magnus Søndenå 2 poeng
Ivan Eres 1 poeng

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.