FANTOMOMGANG – Klart jeg er fornøyd med redningsprosenten min – ØIF Arendal

FANTOMOMGANG – Klart jeg er fornøyd med redningsprosenten min

Kristijan Jurisic leverte som vanlig solid og reddet ti skudd mot Tønsberg Nøtterøy. Etter hvilen overtok Ivan Eres og tok nær halvparten av gjestenes skuddforsøk.

Mario Matic og Ivan Eres. Sistnevnte endte med en redningsprosent på 48 etter en fantomomgang mot Nøtterøy Tønsberg.

– Det gikk helt etter planen, smiler kroaten overfor lagkompis Mario Matic og oifarendal.no etter kampslutt og 40-29 mot Tønsberg Nøtterøy – i det som var den første kampen etter EM-pausen i Rema 1000-ligaen.

Veldig fornøyd
For Eres ble svært sentral da ØIF Arendal fortsatte kjøret mot gjestene etter hvilen fredag kveld. Han var høyt og lavt reddet 11 på 23 skudd. Det gir en redningsprosent på småpene 48%.
– Gutta står bra foran meg og de hjelper meg fint. Jeg er veldig fornøyd med meg selv i dag, smiler den alltid så imøtekommende og joviale kroaten som kom til Arendal fra tyske Fuchse Berlin i fjor sommer.
At Eres har formen inne beviste han i treningskampen og storseieren mot Kristiansand for halvannen uke siden. Da reddet han 50% av skuddene.
– Nøtterøy løper ikke godt nok tilbake og da klarer vi å straffe dem hardt ved å løpe mye. Vi bestemte oss for å gi alt og løpe mye. Jeg er fornøyd, gjentar han.
Eres trekker frem samarbeidet med nevnte Jurisic i det daglige treningsarbeidet som en suksessfaktor.
– Vi støtter hverandre, hjelper hverandre og roterer på å stå. Det fungerer veldig fint om dagen, mener han.
Det er ikke vanskelig å være uenig med Eres i analysen, men dagens kamp er allerede glemt. Onsdag venter Fjellhammer borte og neste søndag står lumske Bækkelaget klar til dyst i Sparebanken Sør Amfi.
– Vi trenger mange seire på rad fremover. Vi må ha poeng for å kjempe om medaljer i seriespillet. Vi skal gi alt, avslutter en fornøyd Ivan Eres.