Hoffstad i storslag – scoringsfesten fortsetter – ØIF Arendal

Hoffstad i storslag – scoringsfesten fortsetter

ØIF Arendal har hamret inn mål i treningskampene i EM-pausen. ØIF Arendal leder 21-17 (!) til pause i Sparebanken Sør Amfi.

Olaf R. Hoffstad har levert en solid førsteomgang i Sparebanken Sør Amfi.

Kriserammede Tønsberg Nøtterøy kom til kveldens oppgjør uten Robert Hedins sønn og toppscorer Amadeus Hedin. Han har byttet til danske Ribe Esbjerg i EM-pausen. Denne uka ble det kjent at klubbens daglige leder og styreleder har sagt opp og fratrådt sine verv, med tilhørende skittentøysvask i Tønsberg Blad. Situasjonen så ikke ut til å prege gjestene nevneverdig i begynnelsen av omgangen, selv om ØIF-legenden selv – Sondre Paulsen – satt inn 1-0.
Gjestene utlignet og tok deretter ledelsen, før ØIF Arendal gjenerobret initiativet.

Kristijan Jurisic fortsatte der han slapp før EM-pausen og sto godt bakerst med totalt ti redninger. Etter 12 minutter ledet ØIF Arendal 6-5. Gjestene holdt stand, men da Mario Matic entret banen 14 minutter ut i omgangen endret kampen karakter. Han satt inn 8-7 og serverte Magnus Søndenå en krempasning som fullførte med å skru inn 10-7 drøye minuttet senere. Nevnte Søndenå og ikke minst Olaf R. Hoffstad leverte en god førsteomgang i Sparebanken Sør Amfi. Etter 25 minutter ledet ØIF Arendal 17-14.

Hoffstad er mestscorende i første omgang med 6 mål, mens Kristian Rammel har satt inn 5 mål. ØIF Arendal leder 21-17 til pause.