Jesper Munk bytter klubb – ØIF Arendal

Jesper Munk bytter klubb

ØIF Arendals tidligere og godt likte strekspiller Jesper Munk strekspiller bytter beite.

Jesper Munk var en populær skikkelse i ØIF Arendal i tre år. Det samme var hans samboer Sascha Juul, spilte for Grane Arendal. Arkivfoto 2019

-Jesper er en bevegelig strekspiller, som finner rommene i motstanderens forsvar. Erfaringene fra norske Arendal og de fem sesonger med spill i EHF cupkamper – og sluttspillerfaring fra våre konkurrenter i TTH Holstebro – kommer uten tvil å gavne oss i bestrebelsene for å forfølge våre ambisjoner, skriver Munks nye klubb Ribe-Esbjerg på sine Facebook-sider i dag.

2-årskontrakt
Munk var sentral i 2017/2018-2019/2020-sesongene. I perioden tok ØIF Arendal gull og sølv. Strekspilleren har skrevet under en 2-årskontrakt med Ribe-Esbjerg.

– Jeg liker Ribe-Esbjergs prosjekt de neste fem årene frem i tid. Jeg vil bidra med det jeg er god til – fight, vilje og masser av bevegelse. Både min kjæreste og meg gleder oss riktig meget til å flytte til Esbjerg, sier Juul til Ribe-Esbjergs Facebook-side tirsdag.
Hans nåværende klubb, TTH Holstebro, ligger i skrivende stund på 7.plass i HTH-ligaen (eliteserien) før EM-pausen, mens hans nye klubb Ribe-Esbjerg ligger to poeng og plassen bak Holstebro.

PS: ØIF Arendals Magnus Søndenå kom til Arendal i fjor sommer fra nettopp Ribe-Esbjerg.