SISTE: Denne mannen har re-signert med ØIF Arendal – ØIF Arendal
logo

SISTE: Denne mannen har re-signert med ØIF Arendal

ØIF Arendals siste re-signering mener klubben har muskler og vilje nok til å henge med i kappløpet som drar seg til i norsk topphåndball.

-Jeg og ØIF Arendal er blitt enige om en re-signering og en avtale som varer ut 2022/2023-sesongen, bekrefter Olaf Richter Hoffstad overfor oifarendal.no.
Dermed føyer Hoffstad seg inn i rekken av re-signeringer de siste månedene. Mario Matic og Jørg William Fiala Gjermundnes re-signerte begge med ØIF Arendal i fjor høst.

Magnus Søndenå har god grunn til å være fornøyd i dag, ettersom lagkameraten Olaf R. Hoffstad (t.h) har skrevet under en ny avtale som binder ham til ØIF Arendal ut 2022/2023-sesongen.

Satsing
Hoffstad kom til ØIF Arendal fra Sandefjord i 2018 og har siden overtatt venstrekantrollen som solide navn som August B. Pedersen, Magnus Jøndal og André Lindboe har hatt før ham i Sparebanken Sør Amfi. Hoffstad er tydelig på at ØIF Arendal er rett klubb for ham også med tanke på Kolstads storsatsing med mål om å overta hegemoniet i norsk herrehåndball.
-Kolstads satsing brøyter seg frem i den norske ligaen og setter en ny standard som vi andre må følge opp om vi ønsker å gi dem konkurranse. Det er spennende alt som skjer her i ØIF Arendal. Klubben er tydelig på at man vil være med i racet som både skjer nå og som kommer enda sterkere i årene fremover. Alt dette vil øke, interessen, attraktiviteten og dermed vil enda bedre spillere bli trukket mot den norske serien i årene fremover. Jeg er glad for å være i en klubb som vil være med, sier en fornøyd Hoffstad som har satt inn 65 mål så langt denne sesongen til oifarendal.no. Han er med det mestscorende i ØIF Arendal denne sesongen.

Ambisiøs
Hoffstad var også en svært habil terrengsykler og kan skilte med tre norske mesterskap og en tittel i nordisk. Sandefjords-gutten er også inne i sitt fjerde studieår ved Universitetet i Agder. Han ble ferdig med bachelorgraden som elektroingeniør i vår. Hans påbegynte mastergrad i industriell økonomi blir etter planen ferdig sommeren 2023.
– Jeg trives veldig godt i Arendal hvor jeg daglig er med i en fint miljø og en flott sportslig arena hvor jeg kan videreutvikle meg videre. Utdannelsen min setter jeg høyt og derfor passer den nye kontrakten veldig fint for meg, sier Hoffstad som har fått puste i romjula etter en særdeles hektisk med studier, eksamener og et tett kampprogram.
– Det er hektisk om dagen, medgir han.
– Men dette trives jeg godt med, legger han til.

Hoffstad er tydelig på at han og resten av spillerne i ØIF Arendal må jobbe hardt for å finne flyt og poengform etter EM-pausen.
– Og du er en dårlig vinner?
– Jeg liker bedre å ha en fersk seier i kroppen når man snakker sammen, humrer han.
Konkurranseinnstinktet er med andre ord på plass både på trening, i kamp og i spill og sport generelt.
– Det kommer selvsagt an på situasjonen, men jeg legger ikke så mye skjul på at konkurranseinnstinktet mitt kan være solid, fastslår Hoffstad.

Nå opp
Hoffstad er klar på at den nylig tilbakelagte høstsesongen har vært altfor varierende for en klubb med ambisjoner om medaljer. Hans bidrag handler om å bli enda bedre som spiller og lagspiller.
– Jeg skal bare fortsette med å videreutvikle meg, slik at vi oppnår mest mulig som lag. Det ønsker jeg å bidra til, avslutter Olaf R. Hoffstad.

Vi gleder oss til fortsettelsen!