Uldal skryter av unggutta etter hans lille nyttårsgave i går – ØIF Arendal

Uldal skryter av unggutta etter hans lille nyttårsgave i går

Fysisk trener Hans Olav Uldal trekke frem flere ungutter etter tirsdagens styrketester etter juleferien. Nå venter en blytung treningsmåned.

Herman Thysted markerte seg kraftig da Hans Olav Uldal testet spillerne i utvakgte øvelser før første håndballtrening etter julepausen tirsdag.

Sjekk resultatene og hvem som løftet hvor mye i de respektive øvelsene nederst i artikkelen.

– Unggutta representert ved Herman Thysted, Jakob Lorentzen og Frederik Venemyr har gjort en solid jobb i styrkebua. Herman har lagt ned en solid innsats i opptreningen etter kneoperasjonen og Jakob og Fredrik har tatt nye steg, skryter Hans Olav Uldal etter å ha samlet troppen til fysiske tester – eller en aldri så liten nyttårsgave tirsdag ettermiddag.
Herman Thysted, som hadde sin første trening uten begrensninger, samme kveld, havnet på pallen i samtlige testøvelser.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/01/04/thysted-dette-har-jeg-ventet-pa-i-over-et-halvt-ar/
Fredrik Venemyr imponerte fysisk trener Hans Olav Uldal for hans resultater i styrke både før og etter fjorårets sommerferie. Tirsdag leverte han på ny.

Tung januar
ØIF Arendals fysiske trener sier han generelt likevel ikke er fornøyd med styrkegrunnlaget, noe som skyldes to hovedårsaker.

ØIF Arendal-trener Luka Panza (t.h) og fysisk trener Hans Olav Uldal i passiar under tirsdagens styrkeøkt.

– I oktober ble det spilt mange kamper som gikk på bekostning på å få kjørt nok styrketrening til å vedlikeholde ressursene tilstrekkelig. I tillegg hadde spillerne en veldig kort juleferie sammenlignet med tidligere år. Nå som resultatene er klare kan vi legge en konkret plan på hvor mye styrketrening vi må kjøre vektet mot behovet for den rene håndballtreningen, forklarer Hans Olav Uldal som på sedvanlig vis hadde rigget klart for testing av kjente og spesifikke øvelser i Atletica i Sparebanken Sør Amfi.

Jakob Lorentzen viste tirsdag at han leverer fremgang i styrkebua.

– Det positive er at vi legger opp til mye og tung trening nå i januar, smiler den tidligere ti-kjemperen til oifarendal.no – vel vitende om at gutta skal gjennom et program Uldal liker å se gir fremgang.


Magnus Søndenå er fortsatt ikke klar for fullkontaktstrening etter skulderskaden, men deltok likevel på øvelsene han kunne være med på tirsdag ettermiddag.

Resultatene:

Frivending:
1. plass: Fredrik Venemyr: 115 kg
2. plass: Herman Thysted: 105 kg
3.plass: Henrik Øygarden/Sander L. Simonsen: 90 kg


Knebøy:
1. plass: Herman Thysted: 150 kg
2. plass: Fredrik Venemyr: 150 kg
3. plass: Kristijan Jurisic: 140 kg

Benk:
1. plass: Jakob F. Lorentzen: 130 kg
2. plass: Jørg William Fiala Gjermundnes: 125 kg
3. plass: Herman Thysted: 120 kg

Seal row:
1. plass: Kristijan Jurisic og Jakob F. Lorentzen: 105 kg
3.plass: Kristian Rammel og Richard Lindstrøm: 100 kg